Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : Ispovest

Printscreen/Instagram/claudettemonica
11:00 Ispovesti

Nekad bludnica, a sad časna sestra: Imala je sve na svetu, ali nije bilo dovoljno, jedan događaj je promenio njen život iz korena

Shutterstock
18:58 Ispovesti

Žena mi je sponzoruša: Uskoro slavimo 10 godina braka, a njoj je samo jedan poklon na pameti

Shutterstock
16:57 Ispovesti

Izgubila sam dete, a njoj je to smešno: Svekrva bacila neumesnu šalu usred proslave, sreća pa je nisam udarila, nego...

Shutterstock
14:15 Ispovesti

Muž voli majku više od mene: Ima 40 godina i nikako da se osamostali, a ova stvar preti da nam uništi brak

svađa
20:31 Ispovesti

Dečko mi je dao bezobrazan uslov: Treba da se uselimo u stan gde mu je sve besplatno, a od mene traži da platim ovu sumu

Shutterstock
08:54 Ispovesti

Dlakava došla na sastanak: Mislila je da dečko neće primetiti, a onda je blago rečeno sačekao hladan tuš

žena
12:12 Ispovesti

Zaova me je prevarila: Došla sam kod nje nakon smrtnog slučaja, a ona mi umesto utehe rekla ovo

Printscreen/TikTok/wildlygeorgia
14:46 Ispovesti

Ne depiliram se već 6 godina: Žena zgrozila svet neobičnim priznanjem, kaže da se nikad nije bolje osećala

Printscreen/TikTok/riwhey_orthehighway
19:58 Ispovesti

Pešačila sam 12 kilometara: Devojku je porok zamalo uništio, život bi dala za kapljicu ovog ,,otrova"

Printscreen/TikTok/hallielooyaa
10:05 Zdravlje

,,Telo mi se treslo satima": Devojka pojela čokoladu, pa automatski zažalila, nije znala da sadrži ovo

dečko
16:39 Ispovesti

Od romantike do horora: Upoznao devojku preko Tindera, a zbog onoga što mu je priredila nosiće traumu ceo život!

Shutterstock
21:00 Ispovesti

,,Ona je parazit": Prijateljica mi stalno upada u kuću nepozvana, dugo sam tolerisala, pa mi je odjednom prekipelo

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 128 129
most-read

Najčitanije

frojd
14:45 Porodica

Frojd je tvrdio da samo jedna osobina odaje lošeg čoveka: Čim je primetite, znaćete s kakvim ljudima imate posla

Shutterstock
11:14 Ispovesti

Bili smo najlepši par u bivšoj Jugoslaviji: Posle 40 godina javila sam mu se na Fejsu, zanemela sam zbog njegovog odgovora

baka
10:57 Porodica

Mira za 10 dana u Grčkoj potroši samo 100 evra: "Godinama tako letujem i nikada nisam potrošila ni dinar više"

deda i unuka
12:09 Porodica

On je deda godine: Zamolila je tatu da joj pričuva dete, a on je uradio nešto što nikome u Srbiji nikad nije palo na pamet

Printscreen/RTS
12:07 Zdravlje

Poznati srpski kardiolog tvrdi: Od 220 oduzmite broj svojih godina i znaćete kakvo vam je srce

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

mila
16:08 Dom i saveti

Milina kuhinja uvek blista, a sad je otkrila trik: „Masnoću sa ormarića lako skinem mešavinom od 3 sastojka“

fleke
14:22 Dom i saveti

Kako skinuti fleke od kreme za sunčanje: Spasite kupaći i odeću za plažu pomoću 2 sastojka iz kuhinje!

sir
08:30 Dom i saveti

Nikad lakše seckanje sira: Pogledajte ovaj genijalan trik, nema mrvica nigde!

Shutterstock
21:25 Dom i saveti

Paukovi beže iz kuće: Jedan miris ne mogu da smisle, pomešajte ga sa vodom i naprskajte ovde

šerpa
18:39 Dom i saveti

Spasite vaše zagorele sudove: Pomešajte so i još jedan sastojak iz frižidera, šerpe će sijati kao nove

watch-icon

Preporučujemo

pete
17:00 Lepota i Moda

Melem za grube pete: Ne treba vam pedikir, ova namirnica omekšava kožu stopala preko noći!

kajli džener
16:33 Poznati

„Jaka stvar, da nije izmislila lek za rak?“: Vlasnik restorana se pohvalio da je Kajli Džener tu večerala, ljudi ga linčovali

mila
16:08 Dom i saveti

Milina kuhinja uvek blista, a sad je otkrila trik: „Masnoću sa ormarića lako skinem mešavinom od 3 sastojka“

duohrom test
15:42 Zdravlje

Proverite vid kod kuće: Uradite ovaj brzi test i znaćete da li vam se dioptrija promenila i morate li kod lekara

pritisak
15:17 Zdravlje

Vrućina obara pritisak i možete kolabirati: Pojedite 1 namirnicu koja će ga brzo vratiti u normalu!

baba i unuka
14:52 Porodica

"Baba i deda su mi unakazili dete": Otac zabranio tašti i tastu da mu čuvaju ćerku, ne dozvoljava im da joj priđu

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.