21:28 Ispovesti Otišla da se istušira pa oslepela: Žena otkrila detalje traumatičnog iskustva, sada ima važno upozorenje za sve
10:22 Ispovesti Želim da moj sin umre: Nekada je bio jak mladić koji se bavio bodibildingom, a sada 11 godina leži nepomičan, trenutak je promenio sve
19:02 Ispovesti Prvi put je imala odnos nakon 8 godina: Nije ni slutila šta će se desiti sa njenim telom, sve se promenilo kada je pogledala dole
14:29 Ispovesti ,,Optužio me je da sam loša mama": Žena je godinama živela u strahu zbog muža, a onda je nastupio živi horor
19:58 Ispovesti Nije mogla da veruje svojim očima: Njeno dete je zavuklo ruku ispod tepiha, a ono što je pronašlo je iznenadilo preko milion gledalaca!
17:02 Ispovesti "Bio sam mrtav 45 minuta": Detaljno opisao šta je video na "drugoj strani", a ovaj osećaj je bio dominantan
14:15 Ispovesti Juliji govore da je "baba devojka" jer se još nije udala: Ovako im ona jednom rečenicom "zapuši usta"
08:34 Ispovesti "Imam 47 godina i priznajem samo dvostruko mlađe frajere": Za njene vršnjake kaže da su gnjavatori, a jednu stvar ne može da podnese
20:32 Ispovesti Sa šest muškaraca ima šestoro dece: Nedavno je postala i baka, a evo kada je prvi put zatrudnela
08:03 Ispovesti "Trudna sam vozila supruga njegovoj ljubavnici": Bivši joj pravio pakao od života, a evo kako se izborila na kraju
10:43 Ispovesti Danijela je imala samo 19 kad su joj lekari rekli da joj je ostalo još par sati života: Počelo je sa bolovima u stomaku, a onda je krenula prava borba
14:56 Ispovesti "Plašila sam se da ću umreti od debljine": Evo kako je za dve godine uspela da skine 85 kg i iz svega da izađe kao kraljica
20:46 Poznati Ovom kultnom fotografijom su "zapalile" svetsku javnu scenu: Paris Hilton "vratila" se 20 godina unazad, da li se sećate ovog trenda?
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale
18:50 Poznati Bivša Aflekova žena "pokazala zube" Dženifer Lopez: Postavila je na svoje mesto, više nije dobrica kakvu je pamtimo
18:24 Dom i saveti Budite oprezni sa polovnom garderobom: Evo na šta treba obratiti pažnju kada kupite nošenu odeću