11:00 Ispovesti Nekad bludnica, a sad časna sestra: Imala je sve na svetu, ali nije bilo dovoljno, jedan događaj je promenio njen život iz korena
18:58 Ispovesti Žena mi je sponzoruša: Uskoro slavimo 10 godina braka, a njoj je samo jedan poklon na pameti
16:57 Ispovesti Izgubila sam dete, a njoj je to smešno: Svekrva bacila neumesnu šalu usred proslave, sreća pa je nisam udarila, nego...
14:15 Ispovesti Muž voli majku više od mene: Ima 40 godina i nikako da se osamostali, a ova stvar preti da nam uništi brak
20:31 Ispovesti Dečko mi je dao bezobrazan uslov: Treba da se uselimo u stan gde mu je sve besplatno, a od mene traži da platim ovu sumu
08:54 Ispovesti Dlakava došla na sastanak: Mislila je da dečko neće primetiti, a onda je blago rečeno sačekao hladan tuš
12:12 Ispovesti Zaova me je prevarila: Došla sam kod nje nakon smrtnog slučaja, a ona mi umesto utehe rekla ovo
14:46 Ispovesti Ne depiliram se već 6 godina: Žena zgrozila svet neobičnim priznanjem, kaže da se nikad nije bolje osećala
19:58 Ispovesti Pešačila sam 12 kilometara: Devojku je porok zamalo uništio, život bi dala za kapljicu ovog ,,otrova"
10:05 Zdravlje ,,Telo mi se treslo satima": Devojka pojela čokoladu, pa automatski zažalila, nije znala da sadrži ovo
16:39 Ispovesti Od romantike do horora: Upoznao devojku preko Tindera, a zbog onoga što mu je priredila nosiće traumu ceo život!
21:00 Ispovesti ,,Ona je parazit": Prijateljica mi stalno upada u kuću nepozvana, dugo sam tolerisala, pa mi je odjednom prekipelo
17:00 Lepota i Moda Melem za grube pete: Ne treba vam pedikir, ova namirnica omekšava kožu stopala preko noći!
16:33 Poznati „Jaka stvar, da nije izmislila lek za rak?“: Vlasnik restorana se pohvalio da je Kajli Džener tu večerala, ljudi ga linčovali
16:08 Dom i saveti Milina kuhinja uvek blista, a sad je otkrila trik: „Masnoću sa ormarića lako skinem mešavinom od 3 sastojka“
15:42 Zdravlje Proverite vid kod kuće: Uradite ovaj brzi test i znaćete da li vam se dioptrija promenila i morate li kod lekara
15:17 Zdravlje Vrućina obara pritisak i možete kolabirati: Pojedite 1 namirnicu koja će ga brzo vratiti u normalu!
14:52 Porodica "Baba i deda su mi unakazili dete": Otac zabranio tašti i tastu da mu čuvaju ćerku, ne dozvoljava im da joj priđu