22:00 Poznati Potresna ispovest glumice koju Srbi obožavaju: “Mislila sam da ću umreti od droge i usamljenosti!”
20:35 Ispovesti ,,Hoće ti pasti kruna sa glave?": Kozmetičarka bacila Srbe u trans, ne veruju kakve poruke dobija od mušterija, ovo je ludilo!
18:30 Ispovesti Luda za decom: Žena rodila 13. dete u 62. godini i nije se zaustavila, evo koliko sada ima naslednika
16:40 Ispovesti Godinama planira da se razvede: "Trpim užasnog muža" — ispovest koja je zgrozila internet
17:57 Ispovesti ,,Da li muškarci ikada odrastu?": Žena pobesnela kada je videla šta njen muž radi na Instagramu, a on rekao samo jedno
12:26 Ispovesti Skoro 10 godina je lagala muža: Nije ni slutila da će otkriti istinu jer je plan bio savršen, ali onda je ćerka sve pokvarila
11:32 Ispovesti Tri proslave u jednom danu: Mlada je pred venčanje sanjala nešto neverovatno, a onda su joj se ostvarile dve želje
18:27 Ispovesti Moje dete (3) nije pozvano na rođendan: Biće oko 250 zvanica na proslavi, ali za njega ,,nema mesta"
17:01 Ispovesti Udaje se, a ima dečka: Sve je to deo plana o kojem mladoženja nema pojma, mnogi joj sude, a ne znaju zašto to radi
17:31 Ispovesti Dečko je predložio da otvorimo vezu: Pristala sam i uživam, ali on sad besni iako je bila njegova ideja
13:01 Ispovesti Mlada se pomamila 2 nedelje pred svadbu: Izbacila pola gostiju sa liste zvanica, mene pozvala, ali nije njih
11:56 Porodica Kako se sačuvati od zlih osoba: Ovo je najmoćniji način da zapušite usta pokvarenim ljudima
11:26 Dom i saveti Nema sreće bez 1 sastojka u slavskom kolaču: Donosi blagostanje i štiti od zla cele godine!
10:56 Horoskop Pare stižu u džakovima do kraja godine! Za 5 horoskopskih znakova se sudbina menja tokom decembra
10:28 Porodica Odustanite od njega: Muškarac koji radi ove 4 stvari nije vaša srodna duša, nema šanse da se promeni
10:01 Horoskop Otkrijte značenje vašeg imena: Svako slovo ima svoj broj, saberite ih i saznajte šta vas pokreće u životu
09:33 Dom i saveti Mešate hranu drvenom varjačom? Glavna je alatka u kuhinjama domaćica u Srbiji, a evo da li je bezbedna