20:35 Ispovesti ,,Hoće ti pasti kruna sa glave?": Kozmetičarka bacila Srbe u trans, ne veruju kakve poruke dobija od mušterija, ovo je ludilo!
18:30 Ispovesti Luda za decom: Žena rodila 13. dete u 62. godini i nije se zaustavila, evo koliko sada ima naslednika
16:40 Ispovesti Godinama planira da se razvede: "Trpim užasnog muža" — ispovest koja je zgrozila internet
17:57 Ispovesti ,,Da li muškarci ikada odrastu?": Žena pobesnela kada je videla šta njen muž radi na Instagramu, a on rekao samo jedno
12:26 Ispovesti Skoro 10 godina je lagala muža: Nije ni slutila da će otkriti istinu jer je plan bio savršen, ali onda je ćerka sve pokvarila
11:32 Ispovesti Tri proslave u jednom danu: Mlada je pred venčanje sanjala nešto neverovatno, a onda su joj se ostvarile dve želje
18:27 Ispovesti Moje dete (3) nije pozvano na rođendan: Biće oko 250 zvanica na proslavi, ali za njega ,,nema mesta"
17:01 Ispovesti Udaje se, a ima dečka: Sve je to deo plana o kojem mladoženja nema pojma, mnogi joj sude, a ne znaju zašto to radi
17:31 Ispovesti Dečko je predložio da otvorimo vezu: Pristala sam i uživam, ali on sad besni iako je bila njegova ideja
13:01 Ispovesti Mlada se pomamila 2 nedelje pred svadbu: Izbacila pola gostiju sa liste zvanica, mene pozvala, ali nije njih
08:23 Ispovesti Usvojila je dečaka kog niko nije hteo: 28 godina kasnije, suočila se s neprijatnom istinom
17:30 Zdravlje Kafa u borbi protiv starenja: Evo koliko šoljica dnevno može očuvati mladolikost, pomaže ovoj grupi ljudi
17:03 Poznati ,,Srce me toliko boli": Muzičar neutešan zbog njegove smrti, ceo život su proveli zajedno
16:40 Poznati Kajli Džener u crvenoj koži bacila muškarce na kolena! Bujne cice beže iz jakne, ona meša kukovima!
16:23 Poznati Holivud je ćutao, on više neće: Ričard Gir konačno progovorio o njegovoj zabrani Oskara koja traje 20 godina!
15:55 Dom i saveti Božićni kaktus će cvetati i narednih 30 godina: Raskošni cvetovi samo uz par koraka