Žena besni jer je MUŽ na medeni mesec pozvao svog oca: Zbog jedne stvari mnogi su je osudili

Vesti 18.12.2022 08:30 1

Problem je u tome što se posle medenog meseca žalila da mu je dozvolio im se priključi na putovanju i čak je izlazila sa njim tokom medenog meseca.

par

Shutterstock

Odlazak na medeni mesec je uzbudljivo vreme - nedavno ste u braku, potpuno zaljubljeni i radujete se svim vašim budućim zajedničkim avanturama. Poslednja stvar koju verovatno očekujete je da vam se svekar pridruži na medenom mesecu, kada bi trebalo da započnete zajednički bračni život.

Međutim, to je slučaj za jedan par, pošto je neimenovani muškarac otišao na Reddit forum da objasni zašto je njegov tata došao na medeni mesec. Tvrdi da njegova supruga nije bila nimalo srećna zbog toga, uprkos tome što je on bio tamo iz dobrog razloga jer je spremao nešto za par, prenosi Mirror.


"Nedavno sam se oženio. Odlučili smo da za medeni mesec provedemo nedelju dana u odmaralištu mojih roditelja koje ima pristanište i čamac, a zatim da se odvezemo do najbliže luke na krstarenje. Tokom našeg boravka u vikendici, Činilo se da imam problem sa čamcem. Bio je prilično mali i rekao sam tati za to i on je insistirao da dođe i da ga proveri i popravi. Rekao je da će biti tamo nekoliko sati i da će odmah otići.

"Rekao sam svojoj ženi i ona je nevoljno pristala jer je brod imao problem. Došao je i popravio čamac i osećao sam se loše pa sam se ponudio da izađem na ručak sa njim. Osećao sam se loše što je vozio dva sata tokom radne nedelje da popravi čamac kako bismo mogli da uživamo i želeo sam da ga počastim sa nekoliko piva i ručkom. Otišli ​​smo i vratili se posle dva sata“, nastavio je on.

Otišao je i nastavili su medeni mesec. Problem je u tome što se posle medenog meseca žalila što mu je dozvolio da se pojavi  i što je izašao sa njim. Nije mislio da je to problem jer je to bila njegova oštećena imovina i dao je sve od sebe da im omogući da uživaju u slobodnom vremenu.

Ljudi su brzo stali u njegovu odbranu, rekavši da im je tata učinio uslugu i da žena treba da bude zahvalna za ono što je uradio. "Nije se nimalo trudio, došao je da vam pomogne, a vi ste ga počastili ručkom u znak zahvalnosti", prokomentarisao je jedan korisnik, dok je drugi korisnik rekao: "Vozio je dva sata da to popravi, a to je još dva sata. vozi kući posle . Ručak i nekoliko piva nisu problem, čak i ako je to bilo tokom medenog meseca.".

Kako biste vi reagovali u sličoj situaciji?

BONUS VIDEO


 
Komentari (1)
Loading
Mile
18.12.2022 09:31

Kakav klipan nesposobni. Najbolje da je oca pozvao i u spavaću sobu da nadgleda radi li sve kako treba.