10:00 Ispovesti Odletela je na Bali na prvi sastanak, a on se nije pojavio:"Onda smo se sreli na istom povratnom letu"
23:00 Ispovesti Imala je prvi odnos tek nakon venčanja i jako je zažalila: "Baka me je savetovala da ga prvo testiram"
22:20 Porodica Hani su doktori rekli da joj je beba u stomaku UMRLA: Otkucaja srca nije bilo, rekli su da moraju HITNO da je porode, a onda se desilo čudo
17:00 Ispovesti Melani je mislila da ima LAJMSKU bolest: Ali ono šta su pronašli u njenom telu je ŠOKIRALO sve prisutne
15:50 Ispovesti "Bila si mnogo LENJA dok se sama nisi porodila, je l'?" Svekar IZVREĐAO snaju odmah nakon porođaja, čak ni UNUCI ne žele više da ga vide
13:50 Ispovesti Sve se desilo tako brzo: Zbog greške lekara devojčica (1) preminula u najgorim mukama
16:04 Ispovesti Ima preko 800 TETOVAŽA: Zbog svog izgleda joj je zabranjeno i da prisustvuje na školskoj predstavi svog sina
20:30 Ispovesti Žena je dala SINA na usvajanje posle SMRTI ćerke: Nakon 7 godina nije mogla da VERUJE šta se sa njim DOGODILO
15:35 Ispovesti Saznao je da ga je varala na POROĐAJU: Odmah sam znao da nisam OTAC, Ana je sve vreme lagala"
13:15 Ispovesti Rekli su joj da je izgubila BEBU: Verovala je svom instinktu, donela drastičnu odluku, evo kako je ova "majka hrabrost" spasila svoju ćerku
11:29 Ispovesti Bosanka se žali na SNAJU: „Ne pere veš, ne suši, jede pre svih nas, nakači se na internet, a mama i ja opet sve čistimo“
08:50 Ispovesti Pitala za savet pa napravila HAOS na mrežama: "Rekla sam mužu da ne može da ide na sahranu bivše, on mi je odgovorio da sam bezosećajna"
20:25 Ispovesti Naručila sam divne cipele sa Temua: Kad su stigle, nisam znala da li da plačem ili da se smejem
19:54 Dom i saveti Trik za brisanje prašine iz muzeja: Stavite kap ovog sredstva u vodu, trunka neće pasti 10 dana!
19:24 Horoskop Dnevni horoskop za petak 12. decembar: Bika muči ljubav, tajna Device se otkriva, Lav rešava problem