18:09 Ispovesti Svaka MELISINA tetovaža ima svoje ZNAČENJE i krije tužnu životnu priču: Majka sedmoro dece ZBOG njih ipak ne može da nađe POSAO, ali to nije najgore od svega što joj se dešava
15:30 Ispovesti "UNIŠTILI su mi život": Ispovest devojčice (17) čiji su roditelji bili INFLUENSERI, kamere su STALNO radile, deca su bila PARANOIČNA
12:51 Ispovesti „Na poslu, preko mejla“: Evo kako su Srbi upoznali svoje SRODNE duše, za jedno MESTO nikad ne biste pomislili
14:00 Ispovesti Suzana (60) je otvorila EROTSKI šop za starije: "Znam kako je, i sama nisam mogla da odaberem "IGRAČKU" za sebe"
12:40 Ispovesti Žene koje pate od ove bolesti skrivaju svoje lice: Elizabeta sa PONOSOM pokazuje simptome retkog poremećaja
09:53 Ispovesti Moj SUPRUG je čudno reagovao na SESTRINU objavu TRUDNOĆE: Molim vas pomozite, zbog ove stvari ne znam šta da radim
21:30 Porodica Zbog TRENUTKA nepažnje, dečak (5) je preminuo: Dok se IGRAO srce mu je stalo i došlo do oštećenja mozga, sve zbog ovog predmeta
20:30 Ispovesti Zbog TRAGEDIJE koja je zadesila pretpravala se HRANOM: Sada se PREPOLOVILA i pokazala kako izgleda
18:00 Ispovesti Udala se u ROZE haljini i šokirala GOSTE:"Tražila sam od njih da dođu u BELOM, a onda su me svi NAPALI zbog jednog DETALJA"
15:48 Porodica Moji RODITELJI su vlogeri i to mi je uništilo ŽIVOT: Snimali su VIDEO o mojoj prvoj MENSTRUACIJI
20:25 Ispovesti Naručila sam divne cipele sa Temua: Kad su stigle, nisam znala da li da plačem ili da se smejem
19:54 Dom i saveti Trik za brisanje prašine iz muzeja: Stavite kap ovog sredstva u vodu, trunka neće pasti 10 dana!
19:24 Horoskop Dnevni horoskop za petak 12. decembar: Bika muči ljubav, tajna Device se otkriva, Lav rešava problem