16:33 Ispovesti Pola GODINE je u vezi sa dečkom: "Upravo sam saznala da ima ćerku i da neće više DECE, ne znam šta da radim"
13:36 Ispovesti Žena me je napala ispred prodavnice: Mislila je da sam ostavila DETE zaključano u automobilu
09:45 Ispovesti Muž je varao godinama, pa je rešila mu se osveti: Ocenjuje IZGLED njegovih ljubavnica, a jedna joj je na ovaj način pomogla da ga uhvati na delu
18:20 Porodica Ova baka je udomila 80 novorođenčadi tokom svog života: "Bog mi je dao DAR za ovo, slomi mi se SRCE kada odu od mene"
13:00 Ispovesti Dečak SPASIO svoju majku, snimak koji je video 20 miliona ljudi: Reagovao je u SEKUNDI, dok je ona ostala da VISI u vazduhu
10:10 Ispovesti Odbila sam da ustanem starici u prevozu: Ljudi su me gledali kao da sam najgora na svetu, a ja sam imala značajan razlog zašto sam to uradila
09:10 Porodica Iskustva LJUDI koji su iznenada postali bogataši: "Poželim da nikad nisam osvojila taj novac"
20:15 Ispovesti 12 godina je mislila da joj je sin mrtav: Neposredno pre Božića, dobila je neočekivani poziv
19:00 Porodica Imala je samo PET godina kada je rodila sina: Ušla je u istoriju kao NAJMLAĐA majka, a ko je bio otac deteta?
18:00 Zdravlje Mladić je pojeo PUŽA golaća pa upao u KOMU: Bio je sportista u usponu, a onda je usledila STRAŠNA dijagnoza!
17:30 Ispovesti Ostavio dragu bukvalno ispred OLTARA: Mlada se gušila u suzama, a evo zašto su njemu svi čestitali
13:33 Porodica Napio sam se i ostavio bivšu ženu da se brine o sinu na Božić: Mnogi kažu da sam idiot, ali to nije bio moj vikend
20:25 Ispovesti Naručila sam divne cipele sa Temua: Kad su stigle, nisam znala da li da plačem ili da se smejem
19:54 Dom i saveti Trik za brisanje prašine iz muzeja: Stavite kap ovog sredstva u vodu, trunka neće pasti 10 dana!
19:24 Horoskop Dnevni horoskop za petak 12. decembar: Bika muči ljubav, tajna Device se otkriva, Lav rešava problem