10:23 Poznati "Dok su svi iz porodilišta iznosili decu, ja sam izašla praznih ruku": Bolna ISPOVEST, poznate šminkerke koja je izgubila blizance
21:15 Zdravlje Ispovest medicinske SESTRE koja radi sa ljudima na SAMRTI: Ovo su ZNACI i SIGNALI da će vas vaši VOLJENI napustiti za nekoliko DANA
20:30 Ispovesti Zvali su je "ŽENA SA KONJSKIM ZUBIMA": Kao devojčica je doživela NESREĆU koja joj je poremetila VILICU a sada izgleda potpuno DRUGAČIJE!
15:20 Ispovesti Ona ima 23, a njen dečko 57: Kupuje joj SKUPE poklone, ali ona tvrdi da je sa njim zbog JEDNE stvari, novac nije u pitanju
14:10 Ispovesti Otišla je u Tursku na plastičnu operaciju: Nastao je HAOS nakon što je skinula zavoje sa glave
13:05 Poznati Nekada je živela u SIROMAŠTVU, a danas je SVETSKA zvezda: Isplivala fotografija PEVAČICE sa mature - Stidela sam se što nisam mogla da priuštim novu HALJINU
12:58 Porodica Zbog NEIZLEČIVE bolesti morala je da uradi TRANSPLATACIJU: Nikako nije smela da ZATRUDNI, a onda se dogodilo čudo
10:05 Porodica Haos u VRTIĆU: Devojčica je vaspitačici rekla da "roditelji gaje TRAVU", a evo na šta je mislila
21:10 Ispovesti Gde u današnje vreme UPOZNATI PARTNERA? U Srbiji se pitaju koje je to NAJBOLJE MESTO, a jedan odgovor nas je NASMEJAO do suza
14:21 Ispovesti Marija se udala za 40 godina starijeg MUŠKARCA: "Zaljubila sam se u njega kad sam imala 16 godina, niko nema pravo da nas OSUĐUJE"
10:17 Ispovesti Baka i deka su u braku 65 godina: Njihov unuk otkrio zašto iz kreveta ne ustaju pre 10
09:55 Dom i saveti Isprskajte rernu uveče ovim i ujutru vas čeka kao nova: Trik koji uklanja masnoću bez ribanja
09:35 Horoskop Zlatna kiša počinje 15. decembra: Ova četiri znaka čeka dijamantski niz i finansijski uspeh
09:29 Poznati Ubio ih rođeni sin?!? Novi detalji o tragičnoj smrti glumca i reditelja Roba Rajnera i njegove supruge
09:14 Dom i saveti Jednostavan trik zbog kog buđ nestaje sa vaših zidova za tren: Ovaj sastojak već imate kod kuće