09:21 Ispovesti Zaprosila me je veštačka inteligencija: Žena se verila za nepostojećeg partnera, kupio joj i prsten, a ovo je šokiralo sve
10:02 Ispovesti Godinama sam štedela da kupim kola: Očekivala sam da će mi porodica čestitati, a oni stalno govore ovo, dovode me do ludila!
13:45 Ispovesti Samo je sela na kafu sa dečkom, dobila je misterioznu poruku: Na papiriću je pisalo "BEŽI, devojko, dok možeš!"
15:55 Ispovesti Nisam zvala sestru na venčanje: Mrzimo se ceo život, tako da nisam imala izbora, ali mi je ipak žao jedne stvari
12:00 Ispovesti Svekrva se folira, znam to: Umire za pažnjom svoga sina, odjednom je počela da plače i glumi ovu bolest
17:30 Ispovesti Samo je htela da se okupa: Žena opušteno plivala u moru, a onda je u ustima osetila ovo, želudac joj se okrenuo!
18:58 Ispovesti Prevršila je svaku meru: Svekrva me tera da rađam decu, iako zna da ne želim, komentare nekako trpim, ali ovo je užasno
14:53 Ispovesti Tata mi tera inat: Uvalio rođaku u moj stan, ne razume da se ne radi tako, i na kraju svega mi kaže ovo
11:45 Ispovesti Svekrva me guši: Stalno zove i dolazi kod nas kad joj se prohte, a onda je dobila još goru ideju
18:57 Ispovesti Varao me sa više od 25 žena: Bila sam u suzama, neprekidna prevara je jedna stvar, ali ovo već skroz druga
15:00 Ispovesti Koleginici zlato, ženi blato: Poludela sam u sekundi kad sam videla šta je kupio njoj, a meni samo ove gluposti
14:58 Ispovesti Želi da mi otme nasledstvo: Ne mogu da verujem na šta je moja mama spremna, već je smislila kako će da potroši moj novac
11:25 Poznati Kejt Midlton je silno želela četvrto dete: Kada je otkrila zašto joj se nije ostvarila životna želja, svi su ostali u šoku
10:55 Poznati „Najbogatija žena sveta, a sama i tužna: Milijarde joj nisu donele sreću, deca je se odrekla
10:33 Porodica Život kod roditelja na spratu kuće, pretvorio se u pakao: Ono što se dešava je gore od najgore noćne more, "užasno" nije dovoljno jaka reč
10:10 Zdravlje Doktor Obrenović upozorava: Ako ne možete da spavate u ovom položaju, hitno kod lekara
09:45 Horoskop Novčani nedeljni horoskop: Bik će profitirati u timskom radu, Blizancima preti besparica, Strelac odlože kupovinu za bolje dane
09:21 Ispovesti Zaprosila me je veštačka inteligencija: Žena se verila za nepostojećeg partnera, kupio joj i prsten, a ovo je šokiralo sve