10:02 Ispovesti ,,Ne mogu da odolim mami svog druga": Imam osećaj da ga izdajem, ali ne mogu da prestanem zbog ove stvari
19:23 Poznati Velika tragedija Šeron Stoun: Izgubila je devetoro dece i u bolnoj ispovesti ispričala sve o užasu s kojima se borila godinama
09:09 Ispovesti ,,Šugar dedi" mi je spasio život: Voli da brine o meni, da me finansira i kupuje mi luksuzne stvari, a zauzvrat traži samo jedno
15:34 Ispovesti Muž je "preskočio" rođenje prvog deteta jer je imao preča posla: Kad je saznala o čemu se radi, svet joj se srušio
14:01 Ispovesti ,,Još uvek ne mogu da verujem": Zaposlili su me na lepe oči, pa mi onda odjednom dali otkaz - razlog me je šokirao!
09:50 Ispovesti Bol u stomaku otkrio bizarnu istinu: Mladić nije ni slutio šta se nalazi u njegovim crevima, ovo je da vam se okrene želudac
11:56 Ispovesti Celog života sam imala plave oči, a onda su se preko noći promenile: Devojka šokirala slikama iz detinjstva, svi su mislili da laže
20:00 Ispovesti Pio je 10 litara vode dnevno: Kada je otišao kod lekara i čuo dijagnozu, ostao je bez teksta
09:58 Poznati Ispovest Hefnerove udovice: Bio je stariji 60 godina, određivao mi šta ću da jedem, a svake noći u spavaćoj sobi preživljavala sam pakao
14:53 Poznati "Vadila sam majci tablete iz usta": Slavna glumica otkrila uznemirujuće detalje iz svog teškog detinjstva
09:08 Ispovesti Nije dozvoljavala majci da je mazi u krevetu: Žena ispričala kako izgleda odrastanje uz mentalni poremećaj, želi da svi znaju jedno
22:00 Horoskop Dobro im se piše: Ovih 5 znakova će doživeti totalni preobražaj od 25. novembra do 1. decembra
21:23 Ispovesti Bajkovito upoznavanje preko Tindera pretvorilo se u horor priču: Nije ni slutila kakva jeziva pozadina se krila iza tog profila
20:46 Poznati Ovom kultnom fotografijom su "zapalile" svetsku javnu scenu: Paris Hilton "vratila" se 20 godina unazad, da li se sećate ovog trenda?
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale