08:30 Ispovesti Ne treba mi neprijatelj, imam drugaricu: Imala je 3 meseca da isplanira okupljanje, a evo šta je na kraju uradila
18:29 Ispovesti On se provodi, dok ona čuva decu: Muškarac ostao u čudu kada je žena pobesnela, ne shvata koliko je opterećena
11:07 Ispovesti Govore mi da sam izdajnica: Cela porodica želi da me se odrekne, ne shvataju zašto sam krila sestrinu tajnu
09:27 Ispovesti Komšije galame svako veče: Bukvalno ne može da se živi od njih, htela sam da se posvađam, a onda me sačekalo iznenađenje
09:32 Ispovesti Imam majku, ne treba mi svekrva: Rešila da se useli kod nas na par meseci, a zbog ove stvari će doći do okršaja
18:57 Ispovesti Mama kaže da sam nevaspitana: Rekla mi je da ćutim kada me je napao deda, ali jednostavno nisam mogla da izdržim
18:30 Ispovesti Maćeha je prava zlica: Htela da mi otme devojku i nabaci je svom sinu, ovaj trenutak je bio najgori
15:10 Ispovesti Ma šta mi reče? Žena ostala u šoku nakon što je čula savet od tetke, ne treba joj neprijatelj pored nje
19:00 Ispovesti Napao me verenik, pa onda i svekrva: Kažu ništa od venčanja ako ne ispoštujem njihovo pravilo, meni iskreno nema smisla
11:15 Ispovesti Preskačem svadbu jer slavim rođendan: Džabe što mi je drugarica, ja sam sebi na prvom mestu, ali ona to ne shvata
10:32 Ispovesti Tražila od muža da pošalje majku u starački dom: Rekao joj je da hoće, a onda je uradio nešto zbog čega će se svi rasplakati
09:45 Ispovesti Žena je 5 godina odlazila na stanicu, ali nikad nije ušla u voz: Kad su saznali zašto dolazi svi oko nje su počeli da plaču
21:59 Dom i saveti Uveče ubacite ovo u rernu, ujutru će spasti i ona najgora masnoća: Evo kako da je očistite, potrebna su vam samo 2 sastojka
20:58 Poznati Njega svi znaju, ali ženu koju voli već 17 godina ne zna niko: Evo ko je supruga slavnog glumca, upoznali su se na neobičnom mestu
19:59 Zdravlje Ovo je "prva pomoć" kada se prejedete, a za nju niste imali pojma: Evo šta treba da uradite kada "date sebi oduška" na slavama
19:01 Horoskop Dnevni horoskop za ponedeljak, 15. decembar: Početak nedelje biće odličan za jedan znak, biće ovo najlepši dan u godini
17:57 Dom i saveti Ni ne pomišljajte da ih uključite u produžni kabl, može vam zapaliti stan ili kuću: Evo koje uređaje ni u ludilu ne treba ovako koristiti
16:59 Poznati Gola k'o od majke rođena: Skinula se najlepša manekenka na svetu, ama sve se vidi, komentari samo pljušte