18:57 Ispovesti Mama kaže da sam nevaspitana: Rekla mi je da ćutim kada me je napao deda, ali jednostavno nisam mogla da izdržim
18:30 Ispovesti Maćeha je prava zlica: Htela da mi otme devojku i nabaci je svom sinu, ovaj trenutak je bio najgori
15:10 Ispovesti Ma šta mi reče? Žena ostala u šoku nakon što je čula savet od tetke, ne treba joj neprijatelj pored nje
19:00 Ispovesti Napao me verenik, pa onda i svekrva: Kažu ništa od venčanja ako ne ispoštujem njihovo pravilo, meni iskreno nema smisla
11:15 Ispovesti Preskačem svadbu jer slavim rođendan: Džabe što mi je drugarica, ja sam sebi na prvom mestu, ali ona to ne shvata
10:32 Ispovesti Tražila od muža da pošalje majku u starački dom: Rekao joj je da hoće, a onda je uradio nešto zbog čega će se svi rasplakati
09:45 Ispovesti Žena je 5 godina odlazila na stanicu, ali nikad nije ušla u voz: Kad su saznali zašto dolazi svi oko nje su počeli da plaču
21:33 Ispovesti Rekla mi da sam ružna i...: Dečkova majka ne može da me smisli, radi sve moguće da bi nas rastavila, a evo šta on kaže
18:27 Ispovesti Baka i mama komanduju: Lagano su ušle u moj stan i napravile ,,dar-mar", nisam ni slutila da ću nakon odmora zateći ovo
09:21 Ispovesti Zaprosila me je veštačka inteligencija: Žena se verila za nepostojećeg partnera, kupio joj i prsten, a ovo je šokiralo sve
10:02 Ispovesti Godinama sam štedela da kupim kola: Očekivala sam da će mi porodica čestitati, a oni stalno govore ovo, dovode me do ludila!
13:45 Ispovesti Samo je sela na kafu sa dečkom, dobila je misterioznu poruku: Na papiriću je pisalo "BEŽI, devojko, dok možeš!"
21:49 Zdravlje Zelena, žuta ili smeđa? Evo koje banane su najzdravije - a posebno se odnosi na dijabetičare
21:18 Poznati Znate li čiji je ovo sin? Njegovu mamu zna cela Srbija, samo mu malo bolje pogledajte oči
20:21 Lepota i Moda Pegla bore za par nedelja: Posle ovog "čuda" u bočici, koža izgleda kao da ste bili na luksuznom tretmanu
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 6. decembar: Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima?