14:00 Ispovesti Nikad nije kasno da ispunite svoj san: Baka ima 94 godine i putuje po svetu, želi da vidi svih 7 kontinenata
16:33 Ispovesti A koliko vi možete da izdržite? Ima 58 godina, više od 4 sata je bila u plenku, čitala je u tom položaju!
12:54 Ispovesti Manekenka nagrdila jači pol: „Spavala sam sa 500 muškaraca i svi prave ovu grešku u krevetu“
09:38 Porodica Ne valja ni kad su predugačke: Devojka ima najduže noge na svetu, ali ne može da nađe dečka!
17:11 Porodica Ljudi se danima svađaju ko je u pravu: Dva dečaka su u parku gurnula devojčicu, žena je zgrožena onim što je rekla njihova mama
20:25 Porodica Porodila se dva puta u roku od 22 dana: Mlada majka je preživela pravu agoniju, zbunila je čak i lekare
15:18 Poznati „Pripremam se za onaj svet“: Teško bolesna glumica oseća da joj se bliži kraj, evo šta radi da bi to olakšala najdražoj osobi
17:59 Ispovesti Ceo internet smišlja osvetu: Komšija je ženi iznad njega poslao preteću poruku, razlog je šokirao ljude!
20:27 Ispovesti „Danju je glava porodice, a uveče...“: Sara je otkrila zašto njen tata kasnije večera, razlog kida dušu
18:35 Porodica Aleksandra pati zbog zlih ljudi: „Ja sam bucka, a imam zgodnog muža, pa svi ovo pričaju o nama"
16:19 Porodica Razvela se posle 2 dana braka: „Obećao je da neće to da radi, ali nije izdržao, kako da mu verujem?“
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale
18:50 Poznati Bivša Aflekova žena "pokazala zube" Dženifer Lopez: Postavila je na svoje mesto, više nije dobrica kakvu je pamtimo
18:24 Dom i saveti Budite oprezni sa polovnom garderobom: Evo na šta treba obratiti pažnju kada kupite nošenu odeću
18:01 Poznati Odlučila je da radi po svom: Kejt Midlton se više na obazire na muža i svekrva, ne može joj niko ništa
17:45 Zdravlje Ne trošite se na preskupe probiotike: Dr Perišić otkriva koja namirnica najbolje čisti i obnavlja creva, ako se ovako uzima