11:03 Ispovesti Udala se i zaboravila na sina: Zbog njene odluke dečak ispašta godinama, a onda je jedna kap prelila čašu
13:55 Ispovesti Deveruša mi ukrala fotografa: Umesto da slika naše venčanje, ona je tražila da u fokusu bude ovo
10:00 Porodica Platila sam da bih rodila ćerku: Iz ovog razloga sam morala da dobijem devojčicu, bila je skupa, ali uopšte ne žalim
08:54 Ispovesti Volim ga, ali ne i njegovo prezime: Ne možete me osuđivati što bih radije zadržala svoje, ovo je živi blam
19:58 Ispovesti Imam odvratnu cimerku: Želudac mi se okrenuo kada sam videla šta je unela u kuhinju, a ona misli da je skroz normalno
12:42 Ispovesti Kum mi je uništio venčanicu: Znam da nije bilo namerno, ali ono što je uradio nakon toga me je žestoko razočaralo
09:21 Ispovesti ,,Umorna sam i gladna": Baka (87) hitno pozvala policiju, rekli sve će srediti, pa onda...
13:27 Ispovesti Imala sam najbolju svekrvu: Uvek smo se lepo slagale, ali onda se promenila preko noći
20:27 Ispovesti Prevario me sa koleginicom: Ceo svet je gledao njegovo neverstvo, a ona saznala tek u ovom trenutku
18:20 Ispovesti Lovi samo "šećere" sa dubokim džepom, ali to nije sve! Ono što traži od frajera je uvreda za svaku poštenu ženu u Srbiji!
15:53 Ispovesti Zvala sam je na svadbu, a ona mene nije: Još uvek se oporavljam od šoka, sve bi bilo u redu da nije ove stvari
17:58 Ispovesti Znamo se 16 godina, a ona me laže: Mislila sam da poznajem drugaricu, dok nisam otkrila ovaj užas
21:49 Zdravlje Zelena, žuta ili smeđa? Evo koje banane su najzdravije - a posebno se odnosi na dijabetičare
21:18 Poznati Znate li čiji je ovo sin? Njegovu mamu zna cela Srbija, samo mu malo bolje pogledajte oči
20:21 Lepota i Moda Pegla bore za par nedelja: Posle ovog "čuda" u bočici, koža izgleda kao da ste bili na luksuznom tretmanu
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 6. decembar: Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima?