21:30 Ispovesti Za sve sam ja kriva: Muž ne može da razume da radim ovo za naše dete, ponižava me dok se mučim
08:43 Ispovesti Svekrva mi je uzela dete: Bez pitanja odvela unuka (3) daleko od mene, sada ostaje samo jedno pitanje
13:27 Ispovesti Oterala me tik pred venčanje: Ni u ludilu nisam mogla da pretpostavim da će mi drugarica ovo uraditi, a sve zbog obične sitnice
19:49 Ispovesti Tata pobegao sa venčanja: Mlada izneverovala da mu je ovo važnije od ćerke, nestao bez traga, pa se vratio, ali ne zbog nje
17:57 Ispovesti Veću zlicu od moje svekrve nisam upoznala: Stalno kupuje unuci skupe poklone, ali ne iz ljubavi, nego...
11:03 Ispovesti Udala se i zaboravila na sina: Zbog njene odluke dečak ispašta godinama, a onda je jedna kap prelila čašu
13:55 Ispovesti Deveruša mi ukrala fotografa: Umesto da slika naše venčanje, ona je tražila da u fokusu bude ovo
10:00 Porodica Platila sam da bih rodila ćerku: Iz ovog razloga sam morala da dobijem devojčicu, bila je skupa, ali uopšte ne žalim
08:54 Ispovesti Volim ga, ali ne i njegovo prezime: Ne možete me osuđivati što bih radije zadržala svoje, ovo je živi blam
19:58 Ispovesti Imam odvratnu cimerku: Želudac mi se okrenuo kada sam videla šta je unela u kuhinju, a ona misli da je skroz normalno
12:42 Ispovesti Kum mi je uništio venčanicu: Znam da nije bilo namerno, ali ono što je uradio nakon toga me je žestoko razočaralo
09:21 Ispovesti ,,Umorna sam i gladna": Baka (87) hitno pozvala policiju, rekli sve će srediti, pa onda...
21:59 Dom i saveti Uveče ubacite ovo u rernu, ujutru će spasti i ona najgora masnoća: Evo kako da je očistite, potrebna su vam samo 2 sastojka
20:58 Poznati Njega svi znaju, ali ženu koju voli već 17 godina ne zna niko: Evo ko je supruga slavnog glumca, upoznali su se na neobičnom mestu
19:59 Zdravlje Ovo je "prva pomoć" kada se prejedete, a za nju niste imali pojma: Evo šta treba da uradite kada "date sebi oduška" na slavama
19:01 Horoskop Dnevni horoskop za ponedeljak, 15. decembar: Početak nedelje biće odličan za jedan znak, biće ovo najlepši dan u godini
17:57 Dom i saveti Ni ne pomišljajte da ih uključite u produžni kabl, može vam zapaliti stan ili kuću: Evo koje uređaje ni u ludilu ne treba ovako koristiti
16:59 Poznati Gola k'o od majke rođena: Skinula se najlepša manekenka na svetu, ama sve se vidi, komentari samo pljušte