17:29 Ispovesti "Ne želim da vas traumiram detaljima": Žena ispričala kako je otkrila muževljevu prevaru, njeno iskustvo je poput filmske priče
19:55 Ispovesti "Dali su mi samo šest meseci života": Mladoj mami je tokom trudnoće otkriven agresivni rak dojke, a sada se oseća bolje nego ikada
14:48 Ispovesti "Uverila sam i njegovu verenicu da ga ostavi": Njena osveta je trajala godinama, a sve zbog jedne stvari
19:07 Ispovesti Pokušala je surovo da se našali sa momkom: Jela ostrige, ispijala najskuplje koktele, ali je usledio preokret koji će zauvek pamtiti
17:45 Ispovesti Samo sam želela da smršam: Bacila 20.000 evra na neuspelu operaciju, sada izgleda "kao kostur"
19:08 Ispovesti Letovi privatnim avionom, obroci koje pripremaju najbolji kuvari: Evo kako je živela dadilja kraljevske porodice sa Bliskog istoka
20:58 Ispovesti "Nisam sigurna da li si genije ili psiho": Devojka je poput Šerloka Holmsa smislila plan kako bi saznala da li je dečko prevario
18:57 Ispovesti Olja je imala 13, a on 18 godina: Pozvao je da s njim siđe u podrum, zbog onoga sto joj je tamo uradio večno mu je zahvalna
21:02 Ispovesti "Da l' je to moguće, ljudi, šta radite, bre?": Tiktokerka isprozivala Beograđane zbog bizarne navike
19:04 Ispovesti U suzama objavila trenutak kad je saznala da je verenik vara: Potpuno se slomila, a u komentarima su nju napali
15:30 Ispovesti "Muškarci u Srbiji su kao deca koja krive sve druge za propuštene šanse": Otvoreno pismo jedne devojke izazvalo rat na mrežama
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale
18:50 Poznati Bivša Aflekova žena "pokazala zube" Dženifer Lopez: Postavila je na svoje mesto, više nije dobrica kakvu je pamtimo
18:24 Dom i saveti Budite oprezni sa polovnom garderobom: Evo na šta treba obratiti pažnju kada kupite nošenu odeću
18:01 Poznati Odlučila je da radi po svom: Kejt Midlton se više na obazire na muža i svekrva, ne može joj niko ništa
17:45 Zdravlje Ne trošite se na preskupe probiotike: Dr Perišić otkriva koja namirnica najbolje čisti i obnavlja creva, ako se ovako uzima