Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : Ispovest

Shutterstock
13:45 Ispovesti

Samo je sela na kafu sa dečkom, dobila je misterioznu poruku: Na papiriću je pisalo "BEŽI, devojko, dok možeš!"

žene
15:55 Ispovesti

Nisam zvala sestru na venčanje: Mrzimo se ceo život, tako da nisam imala izbora, ali mi je ipak žao jedne stvari

Shutterstock/fizkes
12:00 Ispovesti

Svekrva se folira, znam to: Umire za pažnjom svoga sina, odjednom je počela da plače i glumi ovu bolest

Printscreen/Instagram/michelleskyhayward
17:30 Ispovesti

Samo je htela da se okupa: Žena opušteno plivala u moru, a onda je u ustima osetila ovo, želudac joj se okrenuo!

svekrva
18:58 Ispovesti

Prevršila je svaku meru: Svekrva me tera da rađam decu, iako zna da ne želim, komentare nekako trpim, ali ovo je užasno

Shutterstock
14:53 Ispovesti

Tata mi tera inat: Uvalio rođaku u moj stan, ne razume da se ne radi tako, i na kraju svega mi kaže ovo

Shutterstock
11:45 Ispovesti

Svekrva me guši: Stalno zove i dolazi kod nas kad joj se prohte, a onda je dobila još goru ideju

žena
18:57 Ispovesti

Varao me sa više od 25 žena: Bila sam u suzama, neprekidna prevara je jedna stvar, ali ovo već skroz druga

par
15:00 Ispovesti

Koleginici zlato, ženi blato: Poludela sam u sekundi kad sam videla šta je kupio njoj, a meni samo ove gluposti

Shutterstock
14:58 Ispovesti

Želi da mi otme nasledstvo: Ne mogu da verujem na šta je moja mama spremna, već je smislila kako će da potroši moj novac

Shutterstock
12:31 Ispovesti

Tako je došla na žurku? Baku (67) razapeli na unukinom rođendanu na bazenu, kažu da izgleda kao klinka

žena
21:01 Ispovesti

Moj muž je skrenuo: Napravio dramu od najmanje sitnice, načisto poludeo kada sam rekla gde idem

1 2 ... 5 6 7 8 9 10 11 ... 135 136
most-read

Najčitanije

bojler
13:10 Dom i saveti

Električar otkrio trik: Uradite ovo kada palite bojler i račun za struju će biti duplo manji

krompir
09:20 Dom i saveti

Pojavila se jeziva slika: Bežite od ovakvih krompira kao đavo od tamjana

kiseli kupus
11:05 Dom i saveti

Bugarski trik za savršen kiseli kupus: Dodajte ovo zrno u bure i nikad se neće pokvariti

hladne noge
16:36 Zdravlje

Stalno su vam noge hladne, a cirkulacija loša? Rešenje nisu vunene čarape, već 1 namirnica koja greje i na debelom minusu

vlaga
14:03 Dom i saveti

Moler otkrio kako da se rešite vlage i buđi: Dovoljna je samo jedna čašica ovog proizvoda

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

usisivač
20:30 Dom i saveti

Stalno usisavate, a tepih je uvek prašnjav: Marta objašnjava u čemu grešite, najmanje sitnice prave ogromnu razliku

Shutterstock
18:27 Dom i saveti

Sveži ili konzervirani paradajz? Oba su ukusna, ali ovaj je bolji zbog jedne stvari

božićni kaktus
15:55 Dom i saveti

Božićni kaktus će cvetati i narednih 30 godina: Raskošni cvetovi samo uz par koraka

domaće krofne
12:36 Dom i saveti

Krofne vam nikada više neće biti masne: Pekari dodaju samo 1 sastojak i budu šupljikave, meke i preukusne!

spavaća soba
11:35 Dom i saveti

Čarape nikada ne ostavljajte blizu kreveta: Kada čujete zašto - neće vam više pasti na pamet to da radite

watch-icon

Preporučujemo

Printscreen/Youtube/Jessie Ware
22:00 Horoskop

Pritisak nestaje: Ova 3 horoskopska znaka se oslobađaju velikog tereta u nedelju, 7. decembra, život im se poboljšava

Shutterstock
21:32 Zdravlje

Pomozite srcu: Jedna večernja navika može da poveća rizik od bolesti, uradite ovo kako biste se zaštitili

Džejn
20:59 Lepota i Moda

Pustite sedu kosu da izraste: Izgledaće prelepo ako uradite ovo, a prelaz se neće videti

usisivač
20:30 Dom i saveti

Stalno usisavate, a tepih je uvek prašnjav: Marta objašnjava u čemu grešite, najmanje sitnice prave ogromnu razliku

Printscreen/Instagram/katyperry
19:57 Poznati

E, tek sada je zvanično: Pevačica i bivši premijer potvrdili vezu, dugo se krili, pa onda objavili ove slike

Printscreen/Youtube/Jessie J
19:28 Horoskop

Dnevni horoskop za nedelju, 7. decembar: Ribe negativno raspoložene, Jarčevi da se fokusiraju na planove

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.