10:22 Ispovesti Želim da moj sin umre: Nekada je bio jak mladić koji se bavio bodibildingom, a sada 11 godina leži nepomičan, trenutak je promenio sve
19:02 Ispovesti Prvi put je imala odnos nakon 8 godina: Nije ni slutila šta će se desiti sa njenim telom, sve se promenilo kada je pogledala dole
14:29 Ispovesti ,,Optužio me je da sam loša mama": Žena je godinama živela u strahu zbog muža, a onda je nastupio živi horor
19:58 Ispovesti Nije mogla da veruje svojim očima: Njeno dete je zavuklo ruku ispod tepiha, a ono što je pronašlo je iznenadilo preko milion gledalaca!
17:02 Ispovesti "Bio sam mrtav 45 minuta": Detaljno opisao šta je video na "drugoj strani", a ovaj osećaj je bio dominantan
14:15 Ispovesti Juliji govore da je "baba devojka" jer se još nije udala: Ovako im ona jednom rečenicom "zapuši usta"
08:34 Ispovesti "Imam 47 godina i priznajem samo dvostruko mlađe frajere": Za njene vršnjake kaže da su gnjavatori, a jednu stvar ne može da podnese
20:32 Ispovesti Sa šest muškaraca ima šestoro dece: Nedavno je postala i baka, a evo kada je prvi put zatrudnela
08:03 Ispovesti "Trudna sam vozila supruga njegovoj ljubavnici": Bivši joj pravio pakao od života, a evo kako se izborila na kraju
10:43 Ispovesti Danijela je imala samo 19 kad su joj lekari rekli da joj je ostalo još par sati života: Počelo je sa bolovima u stomaku, a onda je krenula prava borba
14:56 Ispovesti "Plašila sam se da ću umreti od debljine": Evo kako je za dve godine uspela da skine 85 kg i iz svega da izađe kao kraljica
21:30 Porodica Smeh rođene dece joj je mučenje: Mesecima živi sa neizdrživim bolom od koga ne može da pobegne, stanje je alarmantno
11:13 Horoskop Najsrećniji datumi u aprilu za svaki znak horoskopa: Tada donosite važne odluke, pitajte za povišicu plate, rešavajte sukobe
10:48 Dom i saveti Ma kakva soda bikarbona za čišćenje! Ova namirnica košta 15 dinara, a bolje od nje skida kamenac i ukorelu masnoću
10:23 Lepota i Moda Uništavate lice, a niste svesni: Ako ovo radite pod tušem, nije čudo što imate problema sa kožom, evo u čemu grešite
09:57 Poznati Problemi u raju, Amal se ovo neće dopasti? Evo u kakve probleme je Džordž Kluni upao sa svojom izabranicom
09:27 Horoskop 2025. godina nosi težinu jednog broja: Evo šta nas očekuje do kraja, na koga će najviše uticati ova numerološka prognoza
08:45 Dom i saveti Bukvalno nas truju, a da to ne znamo: Ukoliko imate ove zavese, odmah ih izbacite iz kuće