18:27 Ispovesti Moje dete (3) nije pozvano na rođendan: Biće oko 250 zvanica na proslavi, ali za njega ,,nema mesta"
17:01 Ispovesti Udaje se, a ima dečka: Sve je to deo plana o kojem mladoženja nema pojma, mnogi joj sude, a ne znaju zašto to radi
17:31 Ispovesti Dečko je predložio da otvorimo vezu: Pristala sam i uživam, ali on sad besni iako je bila njegova ideja
13:01 Ispovesti Mlada se pomamila 2 nedelje pred svadbu: Izbacila pola gostiju sa liste zvanica, mene pozvala, ali nije njih
08:23 Ispovesti Usvojila je dečaka kog niko nije hteo: 28 godina kasnije, suočila se s neprijatnom istinom
18:57 Ispovesti Propao mi sav trud u bašti: Ona je upala i napravila haos, mislila sam majka će je zaustaviti, a ona uradila ovo
15:28 Ispovesti Anđa je mužu rodila drugo dete, a onda je sve puklo: ‘Već peti dan tražio je razvod’"
11:21 Ispovesti Već 8 godina planiram da ostavim muža: Ostala sam zarad dece, ali se momentalno razvodim čim dobijem jednu stvar
18:57 Ispovesti Svekar nema milosti: Sve mogu da tolerišem, ali ovo nikako, spremna sam na najgori korak
14:47 Ispovesti Udala se za starijeg milijardera, ali ostala praznih ruku: Nije ni slutila šta je čekalo nakon njegove smrti
16:28 Ispovesti Najbolji drug je blokirao: Devojka zanemela od šoka, nije mogla da veruje šta je dočekala, a onda je sačekala gorka istina
12:27 Ispovesti Traumiraju mi dete: Moja ćerka (4) je došla iz vrtića prestravljena, sada odbija da jede ovu hranu
21:59 Dom i saveti Uveče ubacite ovo u rernu, ujutru će spasti i ona najgora masnoća: Evo kako da je očistite, potrebna su vam samo 2 sastojka
20:58 Poznati Njega svi znaju, ali ženu koju voli već 17 godina ne zna niko: Evo ko je supruga slavnog glumca, upoznali su se na neobičnom mestu
19:59 Zdravlje Ovo je "prva pomoć" kada se prejedete, a za nju niste imali pojma: Evo šta treba da uradite kada "date sebi oduška" na slavama
19:01 Horoskop Dnevni horoskop za ponedeljak, 15. decembar: Početak nedelje biće odličan za jedan znak, biće ovo najlepši dan u godini
17:57 Dom i saveti Ni ne pomišljajte da ih uključite u produžni kabl, može vam zapaliti stan ili kuću: Evo koje uređaje ni u ludilu ne treba ovako koristiti
16:59 Poznati Gola k'o od majke rođena: Skinula se najlepša manekenka na svetu, ama sve se vidi, komentari samo pljušte