08:23 Ispovesti Usvojila je dečaka kog niko nije hteo: 28 godina kasnije, suočila se s neprijatnom istinom
18:57 Ispovesti Propao mi sav trud u bašti: Ona je upala i napravila haos, mislila sam majka će je zaustaviti, a ona uradila ovo
15:28 Ispovesti Anđa je mužu rodila drugo dete, a onda je sve puklo: ‘Već peti dan tražio je razvod’"
11:21 Ispovesti Već 8 godina planiram da ostavim muža: Ostala sam zarad dece, ali se momentalno razvodim čim dobijem jednu stvar
18:57 Ispovesti Svekar nema milosti: Sve mogu da tolerišem, ali ovo nikako, spremna sam na najgori korak
14:47 Ispovesti Udala se za starijeg milijardera, ali ostala praznih ruku: Nije ni slutila šta je čekalo nakon njegove smrti
16:28 Ispovesti Najbolji drug je blokirao: Devojka zanemela od šoka, nije mogla da veruje šta je dočekala, a onda je sačekala gorka istina
12:27 Ispovesti Traumiraju mi dete: Moja ćerka (4) je došla iz vrtića prestravljena, sada odbija da jede ovu hranu
14:01 Porodica Cela porodica me se odrekla: Kao da smrt majke nije bila dovoljna, sada nemam ni njih, a ona je najgora od svih
08:02 Ispovesti Sestra mi zavodi verenika: Malo je reći da sam pobesnela kada sam saznala, sada imam samo jednu opciju
11:13 Porodica Baka mi zagorčava život: Neće da shvati kroz šta prolazim tokom trudnoće, nego samo radi ovo
18:57 Ispovesti Baka dobila na lutriji: Ovaj trenutak je čekala 31 godinu, tačno zna na šta će potrošiti novac
18:41 Dom i saveti Najzdravija zaprška po bakinom receptu: Bez ulja i brašna, idealna za svako kuvano jelo
18:10 Porodica Ovo mentalno jaki ljudi nikad ne rade: Prestali su da troše energiju na jednu stvar – i zato su stalno smireniji i srećniji
17:45 Horoskop Kineski horoskop za 2026. donosi veliku prekretnicu: Crveni vatreni Konj menja pravila igre – evo šta vas očekuje
17:23 Dom i saveti Ove novogodišnje lampice su najsigurnije za vaš dom: Znatno smanjuju rizik od požara
16:59 Porodica „Unucima više ne kupujem poklone“: Baka šokirala ljude priznanjem, a ovo je razlog njene odluke