21:30 Porodica Smeh rođene dece joj je mučenje: Mesecima živi sa neizdrživim bolom od koga ne može da pobegne, stanje je alarmantno
20:28 Ispovesti "Moj brak je bio zasnovan na lažima!" Ispovest razočaranog muškarca koji je otkrio ženinu tajnu koju je godinama krila
16:20 Ispovesti "Majka me je ostavila jer sam invalid": Otišla je, a poruka koju je namenila sopstvenoj ćerci sledila je svima krv u žilama
18:00 Poznati "Osećam njegovo prisustvo": Slavna pevačica progovorila o svom pokojnom suprugu, pa spomenule i sinove! "Svako uveče su ovo radili sa njim"
16:00 Ispovesti Bila je ubeđena da je suprug više ne voli, a onda je saznala paklenu istinu: U 35. godini dobio je opaku dijagnozu koja je njihov život pretvorila u noćnu moru
15:58 Porodica „Kad radiš ovo, ljubavni život ti cveta“: Mirko ima 60 godina i zaveo je duplo mlađu ženu, dao je savet svim muškarcima
14:43 Porodica Zamka za taštu: Peruanka došla da upozna zeta i prvi put probala našu kafu, njena reakcija je hit!
19:40 Porodica Da li je ovo najkraći brak ikada? Mlada je tražila razvod 5 minuta posle venčanja, jer je mladoženja ovo uradio
16:10 Porodica Sudbina je umešala prste: Devojka je poslala poruku na pogrešan broj, a onda se udala za potpunog stranca
14:11 Ispovesti Pacijenti čekaju u redu, a on bludniči: Doktor imao intimne odnose u ordinaciji i sve snimao, pa slao medicinskoj sestri!
21:14 Ispovesti Devojka je smršala neverovatnih 75 kilograma! Nije gladovala, a najviše su joj pomogle 2 ukusne namirnice
20:49 Lepota i Moda Au, kakva razlika! Žena koja je fitnes trener pokazala kako joj telo izgleda u stvarnosti, a kako na Instagramu
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale
18:50 Poznati Bivša Aflekova žena "pokazala zube" Dženifer Lopez: Postavila je na svoje mesto, više nije dobrica kakvu je pamtimo
18:24 Dom i saveti Budite oprezni sa polovnom garderobom: Evo na šta treba obratiti pažnju kada kupite nošenu odeću
18:01 Poznati Odlučila je da radi po svom: Kejt Midlton se više na obazire na muža i svekrva, ne može joj niko ništa