18:33 Ispovesti Devojku napali zbog slike koju je objavila nakon veridbe: Nazivaju je najgorom prijateljicom ikada
12:12 Porodica Nikada to neće sebi oprostiti: Novopečeni tata je greškom uzeo tuđu bebu iz bolnice i poneo kući!
20:27 Porodica Koga ovo ne bi naljutilo? Mladoženja napisao poruku na cipelama, a mladi pao mrak na oči
14:41 Porodica Podstakla raspravu na internetu: Majka doji dete koje ima 5 godina, jedni se zgražavaju, drugi je podržavaju
21:43 Ispovesti Žalosna ispovest muškarca koji je izgubio psa: Njegova devojka se podnela krajnje bedno, umesto da mu pruži podršku i saosećanje
14:21 Poznati Bila je najfatalnija glumica, ali sreće u ljubavi nije imala: Tanju Bošković je muškarac njenog života ostavio na najbrutalniji način
15:34 Lepota i Moda "Jesi ti normalna?": Jedna od najpoznatijih tiktokerki razbesnela pratioce cenom torbe koju je dizajnirala, da li biste je nosili?
16:34 Ispovesti "Treba mi terapija da se oporavim": Njen dejt se pretvorio u pravi horor, ova priča je pouka za sve žene
13:13 Ispovesti Prosidba pošla po zlu: Momak nije očekivao ovaj sled događaja, zauvek će pamtiti javnu bruku koju mu je devojka priredila
15:58 Ispovesti "Uzeo je sve za sebe i cimera": Usred večere dečko je pozvao konobaricu, a ona nije mogla da veruje šta je snašlo
15:40 Ispovesti Izbacili je sa posla zbog oblačenja: Pokrivena je od glave do pete, a dobijala je primedbe, da li je ovo neprimereno?
15:34 Ispovesti "Moja porodica još uvek ne zna da sam HIV pozitivan": Momak iz Srbije (29) otvoreno o trenutku kada je shvatio da ima nezlečivu bolest
20:46 Poznati Ovom kultnom fotografijom su "zapalile" svetsku javnu scenu: Paris Hilton "vratila" se 20 godina unazad, da li se sećate ovog trenda?
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale
18:50 Poznati Bivša Aflekova žena "pokazala zube" Dženifer Lopez: Postavila je na svoje mesto, više nije dobrica kakvu je pamtimo
18:24 Dom i saveti Budite oprezni sa polovnom garderobom: Evo na šta treba obratiti pažnju kada kupite nošenu odeću