13:27 Ispovesti Imala sam najbolju svekrvu: Uvek smo se lepo slagale, ali onda se promenila preko noći
20:27 Ispovesti Prevario me sa koleginicom: Ceo svet je gledao njegovo neverstvo, a ona saznala tek u ovom trenutku
18:20 Ispovesti Lovi samo "šećere" sa dubokim džepom, ali to nije sve! Ono što traži od frajera je uvreda za svaku poštenu ženu u Srbiji!
15:53 Ispovesti Zvala sam je na svadbu, a ona mene nije: Još uvek se oporavljam od šoka, sve bi bilo u redu da nije ove stvari
17:58 Ispovesti Znamo se 16 godina, a ona me laže: Mislila sam da poznajem drugaricu, dok nisam otkrila ovaj užas
13:37 Ispovesti Za dlaku se izvukla: Devojka je slušala Britni Spirs u kolima, pevala na sav glas, a onda je nastupio koban preokret
10:18 Zdravlje ,,Borim se za život": Majka sedmoro dece htela da bude lepa, pa brzo zažalila, ova operacija je umalo dokrajčila
14:36 Ispovesti Prsten ili raskid: Dečko me vuče za nos već 5 godina, imamo i dete, odbija da me zaprosi, ali sada će morati
21:00 Ispovesti Brat neće da čuje za mene: Strašno se naljutio oko obične sitnice, neće vam biti dobro kada čujete
12:17 Poznati Ja sam dvojnik Dejvida Bekama: Zarađivao sam milione, zbog sitne greške izgubio sam sve, evo ko me je spasio iz pakla!
09:45 Ispovesti "Ćerko, ne dobijaš ništa!": Roditelji odlučili da kuću ostave u humanitarne svrhe – javnost u šoku
12:42 Ispovesti Mama misli da sam još nevina: Napravila je lom kada je saznala da nisam, ljudi moji, pa to je normalno u ovim godinama
21:59 Dom i saveti Uveče ubacite ovo u rernu, ujutru će spasti i ona najgora masnoća: Evo kako da je očistite, potrebna su vam samo 2 sastojka
20:58 Poznati Njega svi znaju, ali ženu koju voli već 17 godina ne zna niko: Evo ko je supruga slavnog glumca, upoznali su se na neobičnom mestu
19:59 Zdravlje Ovo je "prva pomoć" kada se prejedete, a za nju niste imali pojma: Evo šta treba da uradite kada "date sebi oduška" na slavama
19:01 Horoskop Dnevni horoskop za ponedeljak, 15. decembar: Početak nedelje biće odličan za jedan znak, biće ovo najlepši dan u godini
17:57 Dom i saveti Ni ne pomišljajte da ih uključite u produžni kabl, može vam zapaliti stan ili kuću: Evo koje uređaje ni u ludilu ne treba ovako koristiti
16:59 Poznati Gola k'o od majke rođena: Skinula se najlepša manekenka na svetu, ama sve se vidi, komentari samo pljušte