13:37 Ispovesti Za dlaku se izvukla: Devojka je slušala Britni Spirs u kolima, pevala na sav glas, a onda je nastupio koban preokret
10:18 Zdravlje ,,Borim se za život": Majka sedmoro dece htela da bude lepa, pa brzo zažalila, ova operacija je umalo dokrajčila
14:36 Ispovesti Prsten ili raskid: Dečko me vuče za nos već 5 godina, imamo i dete, odbija da me zaprosi, ali sada će morati
21:00 Ispovesti Brat neće da čuje za mene: Strašno se naljutio oko obične sitnice, neće vam biti dobro kada čujete
12:17 Poznati Ja sam dvojnik Dejvida Bekama: Zarađivao sam milione, zbog sitne greške izgubio sam sve, evo ko me je spasio iz pakla!
09:45 Ispovesti "Ćerko, ne dobijaš ništa!": Roditelji odlučili da kuću ostave u humanitarne svrhe – javnost u šoku
12:42 Ispovesti Mama misli da sam još nevina: Napravila je lom kada je saznala da nisam, ljudi moji, pa to je normalno u ovim godinama
08:30 Ispovesti Ne treba mi neprijatelj, imam drugaricu: Imala je 3 meseca da isplanira okupljanje, a evo šta je na kraju uradila
18:29 Ispovesti On se provodi, dok ona čuva decu: Muškarac ostao u čudu kada je žena pobesnela, ne shvata koliko je opterećena
11:07 Ispovesti Govore mi da sam izdajnica: Cela porodica želi da me se odrekne, ne shvataju zašto sam krila sestrinu tajnu
09:27 Ispovesti Komšije galame svako veče: Bukvalno ne može da se živi od njih, htela sam da se posvađam, a onda me sačekalo iznenađenje
09:32 Ispovesti Imam majku, ne treba mi svekrva: Rešila da se useli kod nas na par meseci, a zbog ove stvari će doći do okršaja
21:49 Zdravlje Zelena, žuta ili smeđa? Evo koje banane su najzdravije - a posebno se odnosi na dijabetičare
21:18 Poznati Znate li čiji je ovo sin? Njegovu mamu zna cela Srbija, samo mu malo bolje pogledajte oči
20:21 Lepota i Moda Pegla bore za par nedelja: Posle ovog "čuda" u bočici, koža izgleda kao da ste bili na luksuznom tretmanu
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 6. decembar: Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima?