17:55 Ispovesti Muškarac na ulici odmerio manekenku i razbesneo ljude: Bukti rat na mrežama, da li je preterao?
21:31 Ispovesti Ludo me privlači koleginica, a volim svoju suprugu! Ovaj muškarac priznaje svoju muku, a njegova dilema ima najskuplju cenu!
13:44 Ispovesti Hteo je da me oženi samo pod jednim uslovom: Frapantna ispovest verenice (27) uzdrmala mreže, ljudi se krste i levom i desnom, a evo i zašto!
19:41 Ispovesti Sada smo stvarno dotakli dno: Učitelj javno objavio bizarne zahteve roditelja, ljudi u šoku šta slušaju
12:06 Ispovesti "Kako ljudi ovo izdržavaju?": Srpkinje se požalile na posao od 9 do 5, društvene mreže se usijale od komentara
15:50 Ispovesti "Cipele 400 evra, torbice 1000, hirurg 3000... Ko vam sve to plaća?": Srbin opleo po sponzorušama, bukti rat na mrežama
10:23 Ispovesti "Nemojte mnogo da očekujete, dete ima oštećenje mozga": Nenad Pagonis o velikoj borbi za život ćerke Tese
14:57 Porodica "Mrzim što sam mama, želim da stavim sebe na prvo mesto": Šokantna ispovest zbog koje su je razapeli na društvenim mrežama
12:36 Ispovesti Mislite da je prenaglila? Kaća je podnela zahtev za razvod kada je videla poruku od jedne reči na suprugovom mobilnom telefonu
19:35 Ispovesti "Dobila sam nervni slom zbog svekrve": Došla je kući sa posla, stan je bio poluprazan, evo šta joj je uradila sa stvarima
17:29 Ispovesti "Ne želim da vas traumiram detaljima": Žena ispričala kako je otkrila muževljevu prevaru, njeno iskustvo je poput filmske priče
19:55 Ispovesti "Dali su mi samo šest meseci života": Mladoj mami je tokom trudnoće otkriven agresivni rak dojke, a sada se oseća bolje nego ikada
11:13 Horoskop Najsrećniji datumi u aprilu za svaki znak horoskopa: Tada donosite važne odluke, pitajte za povišicu plate, rešavajte sukobe
10:48 Dom i saveti Ma kakva soda bikarbona za čišćenje! Ova namirnica košta 15 dinara, a bolje od nje skida kamenac i ukorelu masnoću
10:23 Lepota i Moda Uništavate lice, a niste svesni: Ako ovo radite pod tušem, nije čudo što imate problema sa kožom, evo u čemu grešite
09:57 Poznati Problemi u raju, Amal se ovo neće dopasti? Evo u kakve probleme je Džordž Kluni upao sa svojom izabranicom
09:27 Horoskop 2025. godina nosi težinu jednog broja: Evo šta nas očekuje do kraja, na koga će najviše uticati ova numerološka prognoza
08:45 Dom i saveti Bukvalno nas truju, a da to ne znamo: Ukoliko imate ove zavese, odmah ih izbacite iz kuće