13:40 Poznati "Dakle, za sve one ljude koji su pod stresom zbog razvoda, to je dobro": Emili Rajtakovski ima poruku za sve one kojima je pukao brak
20:43 Ispovesti Godinama je vršnjaci maltretirali zbog izgleda: Odlučila je da pokaže svetu pravo lice, ljudi je masovno podržavaju
14:41 Zdravlje Emi su doktori rekli da ima horomonski poremećaj: "Da nisam slušala intuiciju, odavno bih bila mrtva"
11:47 Poznati Ispovest Hefnerove udovice: Bio je stariji 60 godina, određivao mi šta ću da jedem, a svake noći u spavaćoj sobi preživljavala sam pakao
12:55 Ispovesti "Kako brzo pokvariti prosidbu": Veridba na plaži iz bajke se pretvorila u pravi fijasko
14:10 Ispovesti Izazovi u vezi sa uspešnim ženama: Ako ona stan i platu to je manji problem, ali ovu stvar muškarci najteže podnose
12:20 Ispovesti "Muškarac je lav, on je zver zato on nikada ne može biti kuče": Muž otkrio zašto oni napuštaju svoje žene
11:52 Ispovesti Ljudi su oduševljeni njenom transformacijom: Izvadila je sve filere, izgleda potpuno drugačije
15:20 Ispovesti "Moje telo je odbijalo moju vezu": Ispovest influenserke koja je ozdravila kad je ostavila verenika
21:10 Ispovesti Obraduje je poklonima za svaku mesečnicu: Žena izazvala ljubomoru, svaka bi htela njenog muža
20:15 Ispovesti Da li muškarci treba da plaćaju piće devojci na dejtu? Zbog ovog pitanja bukti rat na mrežama, žestoki komentari sa obe strane
18:07 Porodica "Molim vas spasite mene, a ne dete": Reči ove mame izazvale su burnu raspravu na društvenim mrežama
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale
18:50 Poznati Bivša Aflekova žena "pokazala zube" Dženifer Lopez: Postavila je na svoje mesto, više nije dobrica kakvu je pamtimo
18:24 Dom i saveti Budite oprezni sa polovnom garderobom: Evo na šta treba obratiti pažnju kada kupite nošenu odeću
18:01 Poznati Odlučila je da radi po svom: Kejt Midlton se više na obazire na muža i svekrva, ne može joj niko ništa