08:32 Ispovesti Jetrva je ukrala ime našeg deteta: Smislili smo genijalan plan da rešimo problem, ali onda je dever umešao prste
08:13 Ispovesti Kako je biti sa milionerom? Žene koje su izlazile sa bogatim muškarcima otkrile sve, ljudi misle da je raj, ali ne znaju ovo
22:07 Ispovesti Tanja preživljava od male penzije, deca je ostavila: Stariji sin joj uputio jezivu poruku, majka donela dirljivu odluku
11:00 Ispovesti Nekad bludnica, a sad časna sestra: Imala je sve na svetu, ali nije bilo dovoljno, jedan događaj je promenio njen život iz korena
18:58 Ispovesti Žena mi je sponzoruša: Uskoro slavimo 10 godina braka, a njoj je samo jedan poklon na pameti
16:57 Ispovesti Izgubila sam dete, a njoj je to smešno: Svekrva bacila neumesnu šalu usred proslave, sreća pa je nisam udarila, nego...
14:15 Ispovesti Muž voli majku više od mene: Ima 40 godina i nikako da se osamostali, a ova stvar preti da nam uništi brak
20:31 Ispovesti Dečko mi je dao bezobrazan uslov: Treba da se uselimo u stan gde mu je sve besplatno, a od mene traži da platim ovu sumu
08:54 Ispovesti Dlakava došla na sastanak: Mislila je da dečko neće primetiti, a onda je blago rečeno sačekao hladan tuš
12:12 Ispovesti Zaova me je prevarila: Došla sam kod nje nakon smrtnog slučaja, a ona mi umesto utehe rekla ovo
14:46 Ispovesti Ne depiliram se već 6 godina: Žena zgrozila svet neobičnim priznanjem, kaže da se nikad nije bolje osećala
19:58 Ispovesti Pešačila sam 12 kilometara: Devojku je porok zamalo uništio, život bi dala za kapljicu ovog ,,otrova"
13:34 Lepota i Moda Japanke sa 60 deluju kao da imaju 30: Ovih 5 tajni kriju od turista - a nećete verovati šta piju umesto kafe!
13:06 Poznati Zarađivala milione, pa "pala" zbog džempera: Glumica je bila globalna sprdnja - a onda je usledio drugi šok!
12:36 Dom i saveti Krofne vam nikada više neće biti masne: Pekari dodaju samo 1 sastojak i budu šupljikave, meke i preukusne!
12:06 Lepota i Moda Haljina Klaudije Šifer je suva moć: Fantazija od 6.200 evra pomrsila svima konce u dvorcu Vindzor