11:50 Ispovesti "Htela sam da propadnem u zemlju": Mesecima varala muža, a trenutak kad je saznao pamtiće do kraja života
21:31 Ispovesti Evo kako je Sanja otkrila da je muž vara: "Žene, obratite pažnju, ova sitnica ih odaje"
18:59 Ispovesti Posumnjala sam da me muž vara: Pratila sam ga do hotela, a kad sam otvorila vrata videla sam nešto sto puta gore
14:34 Ispovesti Danijela pred porođaj saznala strašnu istinu: Otkrila da je muž vara sa devojkom sa "Tindera", pa se slomila od bola
20:46 Ispovesti Nije ni slutio da se odao: Dečko joj je poslao fotku iz auta, ono što je ugledala u uglu joj je otkrilo njegovu izdaju
19:10 Ispovesti Otvorite oči, stigao je januar, mesec razvoda: Stručnjak za veze otkriva pet znakova koji otkrivaju da vas muž vara!
21:47 Porodica Varaju iako vole muževe: Ovo su najčešći razlozi zbog kojih udate žene nađu ljubavnika, jedan će vas posebno iznenaditi
14:12 Ispovesti Dečko joj poklonio pametni sat, ali se gorko pokajao: Voditeljka na bizaran način otkrila šokantnu istinu o svom partneru
18:40 Porodica Postoje razlike kada je u pitanju žena koja vara: Zlata vredni saveti Vladete Jerotića, evo kako da ispravno postupite
11:45 Porodica Dragi svi, muž me vara sa tatom: Devojka otkrila šta se dešava iza njenih leđa, internet gori od skandaloznih video snimaka
14:46 Ispovesti Da li sam pogrešila? Kada sam čula kako me muž zove pred prijateljima, odmah sam tražila razvod!
22:00 Horoskop Pritisak nestaje: Ova 3 horoskopska znaka se oslobađaju velikog tereta u nedelju, 7. decembra, život im se poboljšava
21:32 Zdravlje Pomozite srcu: Jedna večernja navika može da poveća rizik od bolesti, uradite ovo kako biste se zaštitili
20:59 Lepota i Moda Pustite sedu kosu da izraste: Izgledaće prelepo ako uradite ovo, a prelaz se neće videti
20:30 Dom i saveti Stalno usisavate, a tepih je uvek prašnjav: Marta objašnjava u čemu grešite, najmanje sitnice prave ogromnu razliku
19:57 Poznati E, tek sada je zvanično: Pevačica i bivši premijer potvrdili vezu, dugo se krili, pa onda objavili ove slike
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 7. decembar: Ribe negativno raspoložene, Jarčevi da se fokusiraju na planove