Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : prevara

Neke su priznale, a neke još kriju svoje NEVERSTVO: Četiri svetske ZVEZDE koje nisu ispoštovale BRAČNI ZAVET, među njima je i Madona!
18:17 Poznati

Neke su priznale, a neke još kriju svoje NEVERSTVO: Četiri svetske ZVEZDE koje nisu ispoštovale BRAČNI ZAVET, među njima je i Madona!

Smatrao ga BRATOM, a on mu preoteo ŽENU: Kolo sreće se okreće, Vanda saznala da je "novi" muž VARA, a onda mu napisala SUROVU poruku
15:57 Poznati

Smatrao ga BRATOM, a on mu preoteo ŽENU: Kolo sreće se okreće, Vanda saznala da je "novi" muž VARA, a onda mu napisala SUROVU poruku

Muškarci još uvek nisu PROVALILI: Ako žena radi OVO ispod čaršafa onda ima "naviku" da VARA
21:47 Porodica

Muškarci još uvek nisu PROVALILI: Ako žena radi OVO ispod čaršafa onda ima "naviku" da VARA

Izdaja VOLJENIH: Rodila mu je DVOJE dece, a godinama kasnije saznala šta je njen dečko radio dok se ona PORAĐALA
12:15 Porodica

Izdaja VOLJENIH: Rodila mu je DVOJE dece, a godinama kasnije saznala šta je njen dečko radio dok se ona PORAĐALA

Ispovest jednog Vitomira: "Zahvaljujući činjenici da imam ljubavnicu, moj porodični život je procvetao"
08:30 Ispovesti

Ispovest jednog Vitomira: "Zahvaljujući činjenici da imam ljubavnicu, moj porodični život je procvetao"

Dok se PORAĐALA, on se "ZABAVLJAO" sa najvažnijom ženom u njenom životu: "Kada sam videla fotke, mislila sam da je ŠALA"
19:30 Ispovesti

Dok se PORAĐALA, on se "ZABAVLJAO" sa najvažnijom ženom u njenom životu: "Kada sam videla fotke, mislila sam da je ŠALA"

Ona je KRALJICA: Kako je jedna devojka otkrila da je partner VARA, neki je nazivaju psihopatom!
18:01 Ispovesti

Ona je KRALJICA: Kako je jedna devojka otkrila da je partner VARA, neki je nazivaju psihopatom!

Jedan detalj u vezi OBUĆE može da vam "kaže" nešto više o njegovom KARAKTERU: Saznajte na vreme kakav je on ZAPRAVO
22:30 Porodica

Jedan detalj u vezi OBUĆE može da vam "kaže" nešto više o njegovom KARAKTERU: Saznajte na vreme kakav je on ZAPRAVO

Uhvatila ga je na DELU: Uz pomoć ovog valjka ANDREA je saznala GROZNU istinu, a sada nagovara SVE devojke da ovo PROBAJU
19:59 Porodica

Uhvatila ga je na DELU: Uz pomoć ovog valjka ANDREA je saznala GROZNU istinu, a sada nagovara SVE devojke da ovo PROBAJU

Pre nego što stavite VEŠ U BUBANJ uradite OVO: Štedi vreme, a garderoba će se osušti MNOGO BRŽE!
08:00 Dom i saveti

Pre nego što stavite VEŠ U BUBANJ uradite OVO: Štedi vreme, a garderoba će se osušti MNOGO BRŽE!

Varam svog PARTNERA, on plaća kiriju, ali nije ni svestan ko je vlasnik NEKRETNINE
21:40 Ispovesti

Varam svog PARTNERA, on plaća kiriju, ali nije ni svestan ko je vlasnik NEKRETNINE

Dilema čoveka koji je saznao ISTINU "Da li treba da kažem njenom mužu da ga je VARALA sa mnom"
21:00 Ispovesti

Dilema čoveka koji je saznao ISTINU "Da li treba da kažem njenom mužu da ga je VARALA sa mnom"

1 2 ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
most-read

Najčitanije

frojd
14:45 Porodica

Frojd je tvrdio da samo jedna osobina odaje lošeg čoveka: Čim je primetite, znaćete s kakvim ljudima imate posla

smokva
12:40 Dom i saveti

Nije samo orah u pitanju: Naši stari nikad nisu sadili smokvu blizu kuće, evo i zbog čega

baka
10:57 Porodica

Mira za 10 dana u Grčkoj potroši samo 100 evra: "Godinama tako letujem i nikada nisam potrošila ni dinar više"

Printscreen/RTS
12:07 Zdravlje

Poznati srpski kardiolog tvrdi: Od 220 oduzmite broj svojih godina i znaćete kakvo vam je srce

jaja
09:52 Dom i saveti

Zbog jedne sitnice jaja pucaju: Dodajte ovu namirnicu u vodu i biće savršena za farbanje i ljuštenje

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

mašina
21:00 Dom i saveti

Nije 40, a ni 60: Evo koja temperatura je idealna za pranje posteljine, duže će vam trajati

kukuruz
16:30 Dom i saveti

Kukuruz ne morate kuvati satima: Dodajte 1 sastojak i biće sočan, mekan i gotov za 10 minuta

šporet
16:04 Dom i saveti

Srbi masovno stavljaju gumicu oko ovog dugmeta na šporetu: Kada čujete zašto, odmah ćete uraditi isto

trava
15:41 Dom i saveti

Dvorište vam je požutelo: Stručnjaci otkrili kako da spasete travnjak tokom paklenih vrućina

domaći paradajz
11:15 Dom i saveti

Paradajz dijeta topi kilograme za 6 dana: Jednostavan jelovnik koji čisti organizam i skida i do 5 kg

watch-icon

Preporučujemo

Shutterstock
22:02 Horoskop

Stiže nova era: Subota, 5. jul je dan kada ova 3 horoskopska znaka dobijaju nalet inspiracije, snažniji su nego što misle

menstruacija
21:31 Zdravlje

Otok, bol u stomaku i leđima: Ne ignorišite signale koje vam šalje telo, mogu ukazivati na ozbiljan problem

mašina
21:00 Dom i saveti

Nije 40, a ni 60: Evo koja temperatura je idealna za pranje posteljine, duže će vam trajati

Bred i Anđelina
20:29 Poznati

Napravio životnu grešku: Bred Pit se i dalje kaje zbog ove stvari, tiče se odnosa sa Anđelinom

Shutterstock
19:57 Ispovesti

Vulkan je divljao, a on stao ispred nje i...: Muškarac rizikovao život radi devojke, nije hteo da se pomeri dok nije rekla ovo

Printscreen/Youtube/Sony Pictures Entertainment
19:30 Horoskop

Dnevni horoskop za subotu, 5. jul: Škorpije čekaju ozbiljne prilike, Vodolije u sukobu sa porodicom

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.