18:34 Ispovesti Zbog ispovesti ovog muškarac korisnici mreža se već DANIMA svađaju: "Kada si ti zadnji put rekao 'hvala' svojoj supruzi"
16:53 Porodica Ovaj KOŠMAR ima dvosmisleno značenje: Ako ste sanjali da vas VARA ili ostavlja, nemojte ODMAH raskidati
15:47 Ispovesti Rekao je GOSTIMA da ustanu i onda je nastao HAOS: Mladoženja rešio da otkrije ISTINU o mladi i to pred SVIM ZVANICAMA
21:15 Porodica Verovali ili ne, NAUKA kaže da je dobro biti PREVAREN: Međutim, za ove pojedince to pravilo za sada ipak NE VAŽI
16:49 Ispovesti "On je HTEO dete, a za vreme trudnoće me nije ni pipnuo": Dok se porađala on ju je VARAO, a onda je uzeo da se PRAVDA
17:05 Porodica Ove AFERE ga SKUPO koštaju: Zbog njegove NEVERE ona više ne mora ni da RADI, sedi kući i nedeljno dobija 250 evra
10:13 Ispovesti "Počelo je bezazlenim FLERTOM": Prevarila sam muža više puta, ali za sve je kriva PANDEMIJA
15:50 Ispovesti Na tatinom ŠEZDESETOM rođendanu žena koja je STARIJA 22 godine molila me je da VODIMO LJUBAV, a onda nas je zatekao njen MUŽ
16:47 Ispovesti Marija je sedela pored televizora i videla dečka na Olimpijskim igrama, a onda je zanemela zbog prizora koji je ugledala!
09:08 Dom i saveti Jedite je svežu i osećaćete se kao novi: Naše bake su ovu biljku u proleće brale po livadama - Vraća snagu i popravlja probavu
08:46 Lepota i Moda Šminka za žene iznad 50 godina: Profesionalna šminkerka Andrea otkriva trikove koji podmlađuju
08:20 Zdravlje Kafa može da vam istopi salo: Ako je pijete na ovaj način, doteraćete liniju bez muke!
07:43 Dom i saveti Možete ih prati milion puta, ni trunku neće izbledeti: Šta treba dodati u veš mašinu da crne farmerke izgledaju kao da su nove?
22:00 Horoskop Posle 5 godina teške patnje, konačno će im svanuti: 1 horoskopski znak u julu će doživeti prekretnicu, počinje im najbolji period života