18:17 Poznati Neke su priznale, a neke još kriju svoje NEVERSTVO: Četiri svetske ZVEZDE koje nisu ispoštovale BRAČNI ZAVET, među njima je i Madona!
15:57 Poznati Smatrao ga BRATOM, a on mu preoteo ŽENU: Kolo sreće se okreće, Vanda saznala da je "novi" muž VARA, a onda mu napisala SUROVU poruku
21:47 Porodica Muškarci još uvek nisu PROVALILI: Ako žena radi OVO ispod čaršafa onda ima "naviku" da VARA
12:15 Porodica Izdaja VOLJENIH: Rodila mu je DVOJE dece, a godinama kasnije saznala šta je njen dečko radio dok se ona PORAĐALA
08:30 Ispovesti Ispovest jednog Vitomira: "Zahvaljujući činjenici da imam ljubavnicu, moj porodični život je procvetao"
19:30 Ispovesti Dok se PORAĐALA, on se "ZABAVLJAO" sa najvažnijom ženom u njenom životu: "Kada sam videla fotke, mislila sam da je ŠALA"
18:01 Ispovesti Ona je KRALJICA: Kako je jedna devojka otkrila da je partner VARA, neki je nazivaju psihopatom!
22:30 Porodica Jedan detalj u vezi OBUĆE može da vam "kaže" nešto više o njegovom KARAKTERU: Saznajte na vreme kakav je on ZAPRAVO
19:59 Porodica Uhvatila ga je na DELU: Uz pomoć ovog valjka ANDREA je saznala GROZNU istinu, a sada nagovara SVE devojke da ovo PROBAJU
08:00 Dom i saveti Pre nego što stavite VEŠ U BUBANJ uradite OVO: Štedi vreme, a garderoba će se osušti MNOGO BRŽE!
21:00 Ispovesti Dilema čoveka koji je saznao ISTINU "Da li treba da kažem njenom mužu da ga je VARALA sa mnom"
09:08 Dom i saveti Jedite je svežu i osećaćete se kao novi: Naše bake su ovu biljku u proleće brale po livadama - Vraća snagu i popravlja probavu
08:46 Lepota i Moda Šminka za žene iznad 50 godina: Profesionalna šminkerka Andrea otkriva trikove koji podmlađuju
08:20 Zdravlje Kafa može da vam istopi salo: Ako je pijete na ovaj način, doteraćete liniju bez muke!
07:43 Dom i saveti Možete ih prati milion puta, ni trunku neće izbledeti: Šta treba dodati u veš mašinu da crne farmerke izgledaju kao da su nove?
22:00 Horoskop Posle 5 godina teške patnje, konačno će im svanuti: 1 horoskopski znak u julu će doživeti prekretnicu, počinje im najbolji period života