Tajna vitke linije Viktorije Bekam: Ujutru pije jabukovo sirće i radi još 3 stvari svakog dana

Vesti 15.02.2024 20:25 0

Viktorija dan počinje i završava napicima koji telu daju sve što je potrebno da nesmetano funkcioniše.

viktorija bekam

Profimedia

Viktorija Bekam, ne samo da brine o svojoj vitkoj liniji, već i o zdravlju. Otkrila je da prati samo 4 koraka koji joj pomažu da održava lep izgled, a sada možete i vi to da radite.

Ujutru popije jabukovo sirće

Jabukovo sirće je poznati napitak za održavanje vitke linije i dobrog zdravlja, a najbolje je da se pije na prazan želudac. To zna i Viktorija koja stavi 2-3 kašike ovog sirćeta u čašu vode i popije čim ustane. Kaže da tako na prirodan način postiže ravnotežu nivoa šećera u krvi, poboljšava varenje i jača imunitet.

Tajna vitke linije Viktorije Bekam: Ujutru pije jabukovo sirće i radi još 3 stvari svakog dana

Shutterstock

 

Zdrav zeleni smuti

Posle nekog vremena, Viktorija popije smuti od zelenog povrća, kao što su spanać, brokoli, krastavac, avokado, uz dodatke celera, đumbira, limuna, jabuke… Svi ovi sastojci napitak čine odličnim antioksidantom koji jača imunitet i obezbeđuje telu potrebna vlakna, vitamine i minerale.

Vežba 5 dana nedeljno

Viktorija ima ličnog trenera s kojim vežba čak 5 puta nedeljno. Njen trening sastavljen je od vežbi izdržljivosti i kardiovaskularnih vežbi koje daju vitko telo s definisanim mišićima. Ako vam je previše 5 dana u nedelji, dovoljno je da vežbate 3 puta nedeljno, a ostalim danima pređite 12.000 koraka.

Uveče još jedan napitak

Dan završava napitkom koji uključuje svež đumbir, limun, crni biber i kurkumu. Ova kombinacija joj daje energiju i štiti od sezonskih prehlada i bolesti.

Komentari (0)
Loading