Godinama se lečila od ekcema: Fleka na licu počela je da krvari, a onda je saznala strašnu dijagnozu

Marina Đurđević Vesti 24.07.2023 11:29 0

Pega na licu je počela da se menja, svrbi i da se povećava i povremeno krvari, pa je ponovo otišla kod doktora

lice

Shutterstock

Kej Vulen iz Romforda u Londonu pre pet godina primetila je čudnu fleku na licu. Nakon pregleda kod lekara ustanovljeno je da ima ekcem pa su joj doktori prepisali prepisali steroide i hidratantne preprate za lečenje Vreme je prolazilo a njoj je bilo sve gore, pega na licu se povećavala što je izazvalo dodatnu sumnju kod Kej.

Kako je nekad radila kao medicinska sestra ponovo je otišla kod lekara, ali su je umirli rečima da nema razloga za brigu i da nastavi sa terapijom koja joj je prepisana. Pega na licu je počela da se menja, svrbi i da se povećava i povremeno krvari, pa je ponovo otišla kod doktora. Ovog puta uradili su joj biopsiju, a žena se zaledila od straha kad su joj saopštili.

 

 

Prema njenim rečima uopšte se nije radilo o ekcemu već o melanomu koji je u međuvremenu uznapredovao pa je nesrećna Kej kasno saznala da se nalazi već u četvrtoj fazi kad je lečenje ove opake bolesti mnogo teže.

 "Prva operacija je bila u cilju uklanjanja osnovno tumora. Imala sam četiri podizanja operacije podizanja obraza, ispod ispred uha, kao i uklanjanje limfnih čvorova. Takođe mi je odstranjena i štitna žlezda jer je bila pozitivna na tumor" , rekla je sa suzama u očima Kej, a piše Dejli mejl.

Prema njenim rečima ona se godinama osećala bolesno ali niko od lekara nije hteo da je sasluša. Sad ide i na hemoterapiju koju teško podnosi. Bolest ju je slomila, a utiče i na njenu porodicu.

Komentari (0)
Loading