Natalija je zdravu ćerku (10) ispratila u školu: Nikad se nije vratila, evo šta joj se dogodilo

Vesti 14.04.2023 21:00 0

Utučena majka je rekla da je izgubljena bez ćerke nakon što je jednog dana otišla u školu i nikada se nije vratila kući.

Natalija je zdravu ćerku (10) ispratila u školu: Nikad se nije vratila, evo šta joj se dogodilo

Shutterstock/ilustracija

Natalija Džejn iz Vejkfilda, Zapadni Jorkšir, ispričala je o svom slomljenom srcu nakon gubitka desetogodišnje Rai-Leja Parvin Džejn Sadik.

Devojčica se iznenada srušila u školi 9. novembra prošle godine. Rai-Leja je bila u nesvesti i nije reagovala kada je mama Natalija stigla u roku od tri minuta nakon što je primila telefonski poziv. Nakon što je hitno prebačena u bolnicu, Natalija je primila tragične vesti da njena ćerka ima krvarenje na mozgu i aneurizmu. Devojčica je zbrinuta u Opštoj bolnici u Lidsu gde je izvađena tečnost.

Međutim, operacija je bila neuspešna i njenoj porodici je rečeno da je doživela moždanu smrt. Nataliji je rečeno da je samo pitanje vremena kada će morati da se oprosti, jer su aparati jedina stvar koja održava Rai-Leju u životu.

Natalija je rekla: „Bilo je pitanje vremena kada će moja prelepa ćerka umreti, mašina je radila sav posao za njeno disanje, rečeno nam je da je potpuno umrla. „Rai-Leja je bila najljubaznija, najljubaznija i najbrižnija nesebična osoba na ovom svrtu".


Prema NHS-u, simptomi aneurizme mozga uključuju:
  •  Poremećaj vida uključujući i gubitak vida
  • Bol iznad ili oko oka
  • Utrnulost ili slabost na jednoj strani lica
  • Poteškoće u govoru
  • Glavobolje
  • Gubitak ravnoteže
  • Poteškoće sa koncentracijom i probleme sa kratkoročnim pamćenjem

Zdravstvena služba apeluje na sve koji imaju simptome da odmah vide svog lekara opšte prakse, dodajući da neće sve aneurizme puknuti - ali je važno da ih proverite.

 

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading