Jede samo SIROVO meso i SIROVA jaja, upustila se u ovu DIJETU zbog ozbiljnog PROBLEMA: "Znam da sam malo ČUDNA"!

Vesti 18.11.2021 12:24 0

Žena iz Mađarske tvrdi da su njeni zdravstveni problemi nekim čudom nestali otkako je prešla na ishranu koja se sastoji samo od sirove govedine i jaja

Jede samo SIROVO meso i SIROVA jaja, upustila se u ovu DIJETU zbog ozbiljnog PROBLEMA: "Znam da sam malo ČUDNA"!

Printscreen/Instagram

Nikolet Kis, koja potiče iz grada u blizini Budimpešte, počela je svoju neobičnu dijetu prošle godine nakon što je patila od problema sa varenjem i sindroma policističnih jajnika.

Više ne boluje ni od kakve bolesti

Ova 25-godišnjakinja je za "Daily Mail" rekla da se "nikada nije osećala bolje" i da više ne pati ni od kakve bolesti.

 

- Posle obroka sam bio manje naduvan i od tada sam primetio ogroman napredak, i psihički i fizički - rekla je Kis.

Mađaric, koja takođe radi kao mesar, rekla je da njena ishrana nije dosadna jer ima neverovatan izbor sirovog mesa.

- Imam prilično raznovrstan asortiman mesa koje volim da jedem, kao i iznutrice poput jetre, srca, mozga i koštane srži - dodala je ona.

Ona voli raznolikost

- Volim da imam mnogo različitih opcija za ishranu jer nikada ne želim da se ograničim na samo jednu ili dve opcije.

Kis tvrdi da u prošlosti nije imala nezdrave navike u ishrani. Jela je hranu kao što su voće, povrće, ovsena kaša i supe. Ali ta uravnotežena ishrana očigledno nije bila dovoljna da je spreči da se oseća usporeno.

Sada Kis potpuno preskače doručak i jede veliku porciju masne govedine sa sirovim jajima za ručak. Ona uživa u sličnom obroku za večeru, ali ponekad zameni govedinu sirovom slaninom, svinjetinom, šunkom ili jetrom kako bi bila sigurna da joj nikada nije dosadno.

 

Između obroka, Kis kaže da gricka kobasice. Samo povremeno će pojesti komad voća ako želi nešto slatko. Kaže i da joj nikada nije mukalo da jede nekuvano meso i da meso nabavlja samo od proverenih dobavljača.

Poređenje sa divljim životinjama

- Želučana kiselina koju proizvodimo je neverovatno jaka i može se uporediti sa kiselinama koje ima i većina predatora u divljini - dodala je kao objašnjenje da se nije razbolela od sirove hrane.

Iako neki mnogi korisnici društvenih mreža smatraju da njena ishrana nije zdrava i redovno joj ostavljaju ružne komentare, ona i dalje nastavlja po svome.

- Imam neke prijatelje koji su užasnuti i dobila sam mnogo negativnih povratnih informacija na internetu, ali moji bliski prijatelji i moja porodica su uvek na mojoj strani i prihvataju da sam malo čudna - rekla je.

Komentari (0)
Loading