Kejt Midlton ovim napitkom jača imunitet: Pije ga svako jutro, a sastojci su svima dostupni

Vesti 13.10.2024 13:54 0

Princeza od Velsa obavezno popije napitak koji je bogat vitaminima i mineralima i daje joj energiju.

kejt midlton

Shutterstock

Kejt Midlton svakog dana popije isti napitak čim ustane. Prema izvorima s kraljevskog dvora, u njemu se nalaze spirulina, spanać, kelj, mača, zelena salata, korijander i borovnice, pišu strani mediji. Ovi sastojci se mogu kupiti na pijaci i u prodavnicama i kod nas, pa i vi možete da jačate imunitet na ovaj način.

Vitamini i minerali čuvaju zdravlje

"Ovaj smuti je pun antioksidanata koji se bore protiv oštećenja izazvanih slobodnim radikalima. To su toksini iz okoline koji nam narušavaju prirodni sjaj kože i zdravlje", izjavila je bivša kraljevska nutricionistkinja Dženifer Henvej koja je radila za princezu.

kejt midlton

Shutterstock

 

Spirulina je vrsta alge koja se naziva superhranom zahvaljujući velikoj koncentraciji antioksidanata, vitamina B, magnezijuma i drugih hranljivih materija. Mača je zeleni kofeinski prah, napravljen od lišća zelenog čaja. Osim kofeinom, bogat je antioksidantima i aminokiselinama, a povezuje se sa smanjenim rizikom od bolesti jetre i kardiovaskularnih problema.

kejt midlton

Shutterstock

 

Možete dodati i drugo voće

Preostali sastojci iz ovog voća i povrća obezbeđuju organizmu veliku dozu antioksidanata i vitamina i minerala, poput A, C, K, folata i magnezijuma. Nutricionistkinja je naglasila da je kod ovakvog zelenog smutija malo problematičan ukus, ali on se može poboljšati ako mu se doda malo nekog voća, koje će neutralisati gorčinu koju daje zeleno povrće. Možete da dodate i jednu pomorandžu ili limun.

Komentari (0)
Loading