Daje joj snagu: Evo šta se nalazi u napitku koji svakog dana pije Kejt Midlton

Vesti 09.05.2024 20:45 1

Princeza Kejt obavezno popije napitak koji je bogat vitaminima i mineralima.

Kejt Midlton

Shutterstock

Kejt Midlton ima jedan poseban obrok koji konzumira svakog dana. To je napitak koji popije čim ustane. Prema izvorima s kraljevskog dvora, u njemu se nalaze spirulina, spanać, kelj, mača, salata romana, korijander i borovnice.

"Ovaj smuti je pun antioksidanata koji se bore protiv oštećenja izazvanih slobodnim radikalima. To su toksini iz okoline koji nam narušavaju prirodni sjaj kože i zdravlje", izjavila je bivša kraljevska nutricionistkinja Dženifer Henvej koja je radila za princezu.

smuti

Shutterstock

 

Spirulina je vrsta alge koja se naziva superhranom zahvaljujući velikoj koncentraciji antioksidanata, vitamina B, magnezijuma i drugih hranljivih materija. Mača je zeleni kofeinski prah, napravljen od lišća zelenog čaja. Osim kofeinom, bogat je antioksidantima i aminokiselinama, a povezuje se sa smanjenim rizikom od bolesti jetre i kardiovaskularnih problema, navodi „Healthline“.

Preostali sastojci su voće i povrće, koje osigurava veliku dozu antioksidanata i vitamina i minerala, poput A, C, K, folata i magnezijuma. Nutricionistkinja je naglasila da je kod ovakvog zelenog smutija problematičan ukus, ali on se može poboljšati ako mu se doda malo putera od orašastih plodova ili nekog voća, koje će neutralisati gorčinu koju daje zeleno povrće.

 

 

Komentari (1)
Loading
Kukuc
10.05.2024 21:07

Zbog trenutnog zdravstvenog stanja Kejt Midlton zaista je neprimereno objavljivati ovakve tekstove...nas nećete ubediti da smo "nepobedivi" ako se kljukamo "čudotvornim"napicima a čitav tekst ostavlja neki gorak utisak.