22:01 Zdravlje Imate nesanicu? Doktor preporučuje 5 grickalica pre odlaska u krevet, zaspaćete za minut!
22:06 Zdravlje Naše bake su ga stalno pravile: Voćni čaj koji pomaže kod nesanice i problema sa varenjem
21:40 Dom i saveti Večeras stavite sapun pored kreveta: Naše bake su tako rešavale problem koji ima većima Srba
22:00 Zdravlje Ne možete da zaspite? Pojedite ovo pre odlaska u krevet i zaboravićete šta je nesanica!
21:41 Zdravlje Uveče stavite lovorov list pod jastuk: Ujutru ćete se iznenaditi onim što se desilo, još su naše bake to radile!
22:05 Zdravlje Komšinica joj je otkrila trik s jastukom: Maja sada zaspi za minut i ne budi se do jutra!
22:10 Zdravlje Ma kakva nesanica! Pre spavanja popijte šolju čaja od ove biljke i nećete se buditi do jutra
22:10 Zdravlje Biljni lek za spavanje: Kada ovo popijete, odmah ćete utonuti u san, nesanica će postati prošlost!
21:50 Zdravlje Prirodni lek za nesanicu: Ljudi masovno kuvaju ovo pre spavanja, kažu da odmah deluje!
15:15 Dom i saveti Kada je bolje zalivati cveće tokom vrućina – ujutru ili uveče, prskalica ili crevo? Samo jedno je ispravno, a mnogi greše
14:47 Horoskop Ovo je najnesrećniji znak horoskopa: Budućnost im je uvek crna, sve im smeta, sami su sebi najveći neprijatelji
13:57 Dom i saveti Zidove sam oprala smesom od dva sastojka: Rezultat me zaprepastio, izgledalo je kao da sam okrečila stan
13:30 Dom i saveti Rashladite dom bez klime: Trikovi iz bakine kuće, nema erkondišn, nema ventilator, a ima svežina
13:06 Lepota i Moda Ako ćete ovog leta da kupite jedan par sandala, neka to budu ove: Možete da ih nađete i za 2.500 dinara