14:20 Lepota i Moda Najmodernije boje kose za zimu 2025: Tople nijanse osvežavaju lice, obožavaju ih i brinete i plavuše!
11:19 Lepota i Moda Boja kose koja podmlađuje: Topla nijansa uklanja umor, osvežava lice i daje mladolik izgled!
14:08 Lepota i Moda Ne podmlađuju sve plave boje kose: Frizer poznatih otkriva koja nijansa dodaje 10 godina!
16:20 Lepota i Moda Ove boje kose su totalni hit za jesen: Raskošne nijanse daju svež izgled, nose ih sve žene sa stilom
15:04 Lepota i Moda Ova boja kose je zaludela žene: Izgleda skupo, osvežava lice, a poznate dame je već nose!
12:58 Lepota i Moda Najmodernije boje kose za jesen 2025: Topli tonovi osvežavaju lice i pristaju svima
14:44 Lepota i Moda Nikako se ne farbajte pre mora: Frizer kaže da će vam kosa biti kao slama, ovo je rešenje
18:13 Dom i saveti Boja za kosu nije ispala kako ste planirali? Ovi trikovi su spas za neželjenu nijansu, a za koje frizeri ne žele da znate
11:35 Lepota i Moda Bez odlaska u frizerski salon: Kako prekriti sede bez farbanja, po receptu baka Soke
15:01 Ispovesti Zaveo me je moj 30 godina mlađi majstor! Probudio je u meni vulkan strasti koji ni u braku nisam osetila!
13:34 Lepota i Moda Japanke sa 60 deluju kao da imaju 30: Ovih 5 tajni kriju od turista - a nećete verovati šta piju umesto kafe!
13:06 Poznati Zarađivala milione, pa "pala" zbog džempera: Glumica je bila globalna sprdnja - a onda je usledio drugi šok!
12:36 Dom i saveti Krofne vam nikada više neće biti masne: Pekari dodaju samo 1 sastojak i budu šupljikave, meke i preukusne!