18:13 Dom i saveti Boja za kosu nije ispala kako ste planirali? Ovi trikovi su spas za neželjenu nijansu, a za koje frizeri ne žele da znate
11:35 Lepota i Moda Bez odlaska u frizerski salon: Kako prekriti sede bez farbanja, po receptu baka Soke
18:00 Lepota i Moda Frizerka je isprobala sve boje KOSE: "Ovih par nikome ne preporučujem, a ova je NAJGORA"
16:20 Ispovesti Sama se ofarbala, pa doživela užas: "Lice mi je oteklo, niko nije mogao da me prepozna"
16:00 Ispovesti Ofarbala sam se sama kod kuće i ostala UNAKAŽENA: Radim to godinama, pa ne znam šta je moglo da pođe po zlu, tečnost mi je curela iz glave
22:00 Poznati Utrnula od straha, zamalo se desio najgori scenario i to u rodnom gradu: Pevačica zamalo nastradala vikala STOP, STOP, STOP
21:31 Dom i saveti Evo kako da oživite muškatle, ako su skapale od vućine: Iskusni baštovani samo ovim zalivaju "ivice saksija", nikako listove i cvetove
20:59 Lepota i Moda Tako jednostavna, a izuzetno otmena i upečatljiva: Organdin dominira, haljina Nine Badrić obara sa nogu, može da se nabavi za manje od 4000 dinara
20:29 Horoskop Do 5. jula očekuje ih kiša para: Novčanik će postati deblji ovim znakovima, Mesec u Raku radi za njih
20:00 Dom i saveti Ovo dodaju u vodu iskusni kuvari da dobiju najbolji krompir: Samo 1 sastojak popravlja ukus, plus se ni trunku neće raspasti
19:27 Horoskop Dnevni horoskop za ponedeljak, 30. jun: Jedan znak će imati nesuglasice u porodici, poslednji dan u mesecu težak