16:00 Porodica "Daću ti da poneseš za Beograd, ti tamo nemaš ovakav": Snimak bake i unuka iz Čačka rasplakao milione
17:30 Ispovesti Rekla sam snaji da mi ne dovodi unuke na proslavu moje godišnjice braka: Toliko ju je to razbesnelo, da mi je priredila pakao od života
13:38 Poznati Ovako izgledaju unuk i unuka Čarlija Čaplina: Evo da li liče na slavnog dedu, a oboje su jako poznati u modnom svetu
10:30 Poznati Princa Harija ovo progoni i danas: Ove Elizabetine reči ne može da zaboravi, tek sad vidi šta je uradio
08:13 Poznati Kamilini unuci kralja Čarlsa znaju samo pod jednim imenom: Kad čujete kakav odnos ima sa njima pašćete sa stolice
15:18 Poznati "Čarls ovo više ne može da trpi": Kralj se bori sa rakom, a sada je doneo odluku zbog kojih su mnogi ostali u čudu
20:20 Porodica Zbog ovih PET razloga baba i deda NE TREBA da čuvaju UNUČIĆE: Prave GREŠKU koja više nikada ne može da se ISPRAVI kod dece
09:17 Poznati Holivudski glumac zbog lepe Srpkinje slavi naš Božić: Ludo je zaljubljen u Sandru, zbog nje poštuje pravoslavne običaje
08:53 Dom i saveti Mira više ne riba rernu, a uvek je kao nova: Ona stavi ovo unutra, za 30 minuta samo obriše krpom i sve blista!
08:05 Porodica Za dobro zdravlje i sreću cele porodice: Veruje se da danas treba izgovoriti ovu molitvu
07:40 Porodica Ovako su naše bake pravile česnicu: Recept za božićnu pogaču, koji se prenosi sa kolena na koleno
07:05 Porodica Danas spremite tradicionalno srpsko jelo: Cicvara po recepturi iz manastirskih knjiga, ukus savršenstva