16:55 Lepota i Moda "Imam 45 godina i nijednu boru, samo zbog kore ovog voća“: Efikasanija od seruma, a koža izgleda zategnutije i mlađe
08:21 Lepota i Moda Briše bore bolje od botoksa: Napravite savršenu masku za lice i prirodnim putem zategnite kožu
16:36 Lepota i Moda Kozmetičarke ovo kriju od vas: Neverovatna smesa jača je od botoksa - bolja i od najskuplje kreme
15:00 Lepota i Moda Neverovatna smesa jača je od botoksa: Za 12 dana lice će vratiti mladelački sjaj, a bore će nestati kao gumicom obrisane
08:15 Lepota i Moda Zategnite lice bez odlaska hirurgu: Za manje od 100 dinara, dobijate podmlađenu kožu!
14:25 Dom i saveti Zbog ove hrane starite duplo brže: Lekarka otkrila tri najveća krivca za bore – jedan jedete skoro svaki dan!
16:35 Lepota i Moda Tretman za podmlađivanje krije se u kuhinji: Doktorka Olga tvrdi da 1 namirnica ublažava bore i čisti lice
08:55 Lepota i Moda Pomladite lice prirodno: Serum sa 3 sastojka uklanja bore i kožu čini blistavom i nežnom, kao baršun
11:02 Lepota i Moda Zategni kožu bez botoksa: Srpkinje otkrile prirodni način da zaustave bore – bez ijedne kreme
16:33 Lepota i Moda Prirodno peglaju bore: Ovih 5 namirnica će vas podmladiti očas posla, sadrže sastojak koji savršeno zateže kožu lica
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac