17:20 Ispovesti “Velika porodica nije za svakoga“: Sara je rodila 14-oro dece, pola života je bila trudna i kaže da joj ništa ne pada teško
19:00 Porodica Ovo je NAJSLAVNIJI bračni par: U BRAKU su 62. godine, a tek da čujete koliko POTOMAKA ukupno imaju!
10:30 Porodica Imaju 17 dece: "Govore nam da prestanemo, ali ja ću rađati dok me ne zaustavi menopauza'"
22:30 Porodica Bila je trudna skoro svake godine od 2009. do 2021: Ima sedmoro dece i ne planira da ostane na tom broju!
16:00 Porodica Mislila je da nikad neće postati MAJKA, a onda se desilo ČUDO: Ima DESETORO dece, izgleda kao da im je starija sestra
13:10 Porodica Natalija je rodila OSMORO dece: Odlučila je da NE IDU u školu, obrazuje ih kod kuće, a deca postižu NEVIĐENE rezultate
10:20 Porodica Bliznakinje su rođene u razmaku od sedam dana, a nisu u krvnom srodstvu: Neverovatna priča koja je oduševila svet
08:36 Porodica Za dve decenije rodila je ČETRNAESTORO dece: "Ljudi me uvek pitaju odakle mi novac za njih"
22:00 Porodica Osam OČEVA i 11 dece: Žena na METI osuda zbog broja partnera - Muškarci se ne skupljaju kao POKEMONI
10:25 Porodica Ovaj PAR ima čak 18 DECE: Majci za kuvanje JEDNOG obroka treba do 3 sata, a evo kako uspevaju da izbegnu sav HAOS u kući
19:00 Ispovesti Niko ne zna kako se SNALAZE: Imaju 22 dece i planirali su još, ali joj MUŽ završio u zatvoru
21:57 Zdravlje Koliko najduže možemo da živimo? Naučnici otkrili koje su gornje granice životnog veka žena i muškaraca, rezultati iznenadili
21:16 Dom i saveti Žene iz Svajcarske brišu prašinu jednom u dve nedelje: 5 trikova za čišćenje uz pomoć kojih se rešavaju svih muka, neverovatno im štede vreme
20:46 Lepota i Moda Najveća zabluda je da morate i ujutru da operete lice: Evo kako se pravilno čisti koža, nije po principu što više to bolje
20:21 Porodica Briznuo u plač kada su mu doneli tek rođenu sestru: I najtvrđa srca zaplakaće kada vide ovaj prizor
19:54 Dom i saveti Elektirčar Zoran upozorio zašto je važno da bojler bude isključen tokom tuširanja: Posle ovog objašnjenja više nikada se nećete kupati dok je uključen
19:29 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 5. novembar: Ovnovi što pre rešite stvari iz prošlosti, Lavovi moraju više da se odmaraju