Ovo je NAJSLAVNIJI bračni par: U BRAKU su 62. godine, a tek da čujete koliko POTOMAKA ukupno imaju!

Vesti 09.05.2023 19:00 0

Ako mislite da vi ili neko koga poznajete potičete iz velike porodice, sačekajte da upoznate porodicu Zanger.

Ovo je NAJSLAVNIJI bračni par: U BRAKU su 62. godine, a tek da čujete koliko POTOMAKA ukupno imaju!

Printscreen/Youtube

Ovaj bračni par ponosan je na 62 godine provedene zajedno. Imaju ukupno 12 dece, 53 unuka i 48 praunučadi i jedno čukununuče. 

Leo i njegova supruga Rut roditelji su 12. dece, ali njihove porodične obaveze nisu prestale nakon što je poslednje dete dostiglo punoletstvo. Sa toliko dece porodično stablo je raslo kako se svako od njih ženio i imao svoju decu.

Kada je napunio 79 godina, Leo je proslavio rođenje svog stotog unuka, malog momka po imenu Džekston Leo Zanger.

Pored brojnog potomstva, ovaj bračni par ponosi se i 62 godine provedene zajedno. Koliko god to bilo neverovatno, još je neverovatno sećaju imena i rođendana cele porodice.

Iako više niko ne koristi imenike, ako biste podigli njihov lokalni imenik i otišli ​​na slovo "Z", videli biste da prezime ispunjava celu stranicu.

To je zato što Leo i Rut imaju ukupno 12 dece, 53 unuka i 48 praunučadi i jedno pra-praunuče.

Većina porodice živi u istom gradu, i ne samo to, skoro većina je uključena u porodični biznis koji se bavi nekretninama. 

Kada su porodična okupljanja u pitanju, "malo” jednostavno nije u njihovom rečniku. Uskrs, Dan zahvalnosti i Božić svi slave zajedno, ali pošto niko nema vila, moraju da iznajme crkvenu salu za porodične večere.

- Kad smo zajedno, super je. Veoma je veliko, ima mnogo ljudi, mnogo dece, ali to je poenta svega. Uvek se lepo zabavljamo - rekla je Rut. 

Pošto su i unuci počeli da se žene i osnivaju svoje porodice, čini se da će porodica Zanger nastaviti da se širi dok ne preuzmu grad.

 

 


 


 

Komentari (0)
Loading