Bliznakinje su rođene u razmaku od sedam dana, a nisu u krvnom srodstvu: Neverovatna priča koja je oduševila svet

Vesti 10.04.2023 10:20 0

Keli i Danijel imaju veliku porodicu, a njihova deca svakodnevno im ulepšavaju život sa raznim avanturama.

Bliznakinje su rođene u razmaku od sedam dana, a nisu u krvnom srodstvu: Neverovatna priča koja je oduševila svet

Printscreen/Instagram

Keli je veoma popularna na društvenim mrežama, te neretko deli zanimljive situacije iz svakodnevnog života svoje mnogobrojne porodice. Sa suprugom Danijelom živi bajku kako ističe, a verili su se i počeli da žive zajedno posle tri meseca zabavljanja. Naime, ona je zaintrigirala javnost, jer je nedavno postala mama dve bebe "bliznakinje" koje su rođene u razmaku od nedelju dana i veoma liče, a nisu u krvnom srodstvu. 

Mnogima je zvučala neverovatno ova situacija, ali je ubrzo Keli razjasnila stvari - jedna beba je njena biološka ćerka, dok je druga beba usvojena. Inače, ovaj bračni par ima devetoro dece od čega je četvoro njihovih bioloških, dok su petoro usvojili.

 

 

Njena najstarija ćerka je "predvidela" u snu da će dobiti još jednu seku, pored one koja je bila u maminom stomaku.

 

 

- Naša najstarija ćerka je uletela u moje kupatilo jedno jutro pre nekoliko godina. Bila je veoma uzbuđena i uzviknula je da joj je sanjala da će imati malu sestru plavih očiju. Nasmejala sam se i rekla sam joj da već imamo šestoro dece (u tom trenutku) i da je njen san verovatno značio nešto drugo. Ipak, sve se promenilo kada smo usvojili prelepu devojčicu po imenu Heven, a nedelju dana pre dočekali smo njenu 'sestru bliznakinju" - rekla je Keli.

Svi u porodici su oduševljeni "bliznakinjama", a ova popularna mama naglašava da su im donele neizmerno mnogo ljubavi.

- Danas njuškamo našu plavooku devojčicu koju smo usvojili tik pored naše biološke ćerke koja je u našu kuću stigla samo nedelju dana kasnije - dodaje.

Keli je uvek želela da usvoji dete. Sa procesom usvajanja Keli i Danijel su započeli 2015. godine, i to pre dobijanja biološke dece. Oboje ističu da su tim korakom ostvarili jednu od svojih najvećih želja, te da se vi mališani odlično slažu.

 

 

Nakon što je Keli ponovo zatrudnela i očekivala svoje osmo dete, saznala je da je njena prijateljica trudna i da ne može sama da odgaja dete. Tada su odmah znali da će ona biti deo njihove porodie i da će imati dvoje novorođenčadi u isto vreme. 

 

 

- Bio je prelep i savršen san imati ova dva savršena blaga zajedno sa svim našim drugim, većim blagom kod kuće - zaključila je Keli i otkrila da su nedavno devojčice napunile godinu dana.

Komentari (0)
Loading