Mislila je da nikad neće postati MAJKA, a onda se desilo ČUDO: Ima DESETORO dece, izgleda kao da im je starija sestra

Vesti 16.04.2023 16:00 0

Ne postoji veće blago od dece, a što ih više ima to je kuća veselija. Međutim, treba napomenuti da je jednako velika i odgovornost. Naša pevačica koja živi u stanu u Novom Beogradu sa osmoro dece, oduševila je javnost, a jedna mlada mama rodilla je čak desetoro.

Mislila je da nikad neće postati MAJKA, a onda se desilo ČUDO: Ima DESETORO dece, izgleda kao da im je starija sestra

Printscreen/Instagram

Naime, nakon brojnih razočarenja Satu Nordling Gonzalez, odlučila je da želi ogromnu porodicu. Kada je imala 21 godinu, zatrudnela je ali je ubrzo doživela pobačaj, ali stvari posle toga nisu išle normalno, već kako se navodi, to je ostavilo je traga na njenoj materici.

Kako bi prebrodila prvu bezuspešnu trudnoću, ubrzo je opet ostala trudna, ali se i ovaj put nije završilo slavno. Razočarana, mislila je da se nikada neće ostvariti u ulozi majke.

Ipak, 2009. godine - rodila je prvo dete, devojčicu Nikol, a do danas je donela na svet ukupno šest devojčica i četiri dečaka. 

 

 

Mnogi je prate na društvenim mrežama gde objavljuje svakodnevno njihovu rutinu i život. 

 

 

Njeno jutro počinje u šest ujutru sa menjanjem pelena i pripremom doručka i kasnije spremanjem starije dece za školu.

- Jutro za mene kreće pre nego što svane, kada obavim sve poslove sa decom, krećem sa čišćenjem kuće. Ribanje, usisavanje i pospremanje svega, jer hvatam svaki momenat dok deca nisu tu da iskoristim - rekla je ova mama.

Poslepodne kada se deca vrate iz škole, priprema im ručak i pomaže oko domaćih zadataka, ali i u isto vreme sprema večeru. Deca na kraju ležu oko osam sati uveče, a ona tek iza ponoći. 

 

 

Izjavila je da ono nije nikako lak zadatak i posao, ali da uživa u svakom danu i da je baš ovo želela za sebe.

Komentari (0)
Loading