Bila je trudna skoro svake godine od 2009. do 2021: Ima sedmoro dece i ne planira da ostane na tom broju!

Vesti 04.05.2023 22:30 0

Arijel Tajson koja je veoma zapažena na Tiktoku otkrila je na ovoj društvenoj mreži da je od 2009. do 2021. sa izuzetkom 2016. bila u drugom stanju. Sa suprugom Majklom ima sedmoro dece i ističe da ne želi da se zaustavi na tom broju. Ovu ženu i njenog muža prati 2.2 miliona ljudi.

Bila je trudna skoro svake godine od 2009. do 2021: Ima sedmoro dece i ne planira da ostane na tom broju!

Printscreen/TikTok

Arijel je nažalost izgubila prvu bebu, a danas ima šestoricu sinova i ćerku. Kaže da je trudnoća deo njene ličnosti i da obožava sve što donosi odgajanje dece.

Mnogi joj zameraju previše "opušten" životni stil, dok drugi hvale njenu odluku. Među kritičarima su i oni koji je sumnjičavo pitaju gde su joj deca dok snima vlogove na šta im ona odgovara: "U školi su bila kada sam ovo snimila".

 

@arielctyson It’s Mila at the lake for me 😍 what is your dream adventure?! Because we’re all about outdoor life, we’re grateful for @zevoinsect Mosquito and Tick Repellent Lotion and Spray that lasts 8 hours and is safe to use for our whole fam! Made with IR3535, it’s odorless, lightweight, and not greasy or sticky. At retailers nationwide + link in bio! #ZEVOit #AD #familyfun #couplegoals #momanddad #relatable #farmlife #MomsofTikTok #tiktokmom #familygoals ♬ original sound - Ariel and Michael Tyson

 

"Moja je prabaka imala šestnaestoro dece, a doživela je 96 godina. Nastavite, ja ih imam petoro", "Moja mama je imala 12 dece tako da to nije veliki broj", poručuju joj žene.

Arijel su neki pitali i da li možda već sada čeka bebu. "Koliko ja znam, još ne. Sada samo razgovaramo o tome", poručila je.

 

 

 

Sa mužem je i "predvidela" koliko će imati unučadi. "Zamislite, 2055. godina je, a mi smo još ovde sa više do 20 naših unučadi. Jedva čekamo", naglasila je.

Komentari (0)
Loading