17:27 Poznati Tragično je to što joj se dogodilo: Bivši muž Megan Foks brutalno opleo po reperu koji ju je trudnu varao
11:12 Poznati Taman što su objavili da čekaju prvo dete, bam - raskid zbog prevare: Sada se šuška se da i Megan Foks ljubi muškarca za kojim doslovno ludi svaka žena
15:21 Poznati Trudna pronašla bludne poruke u verenikovom telefonu: Sto puta se mirili i raskidali, a sada joj je sve dozlogrdilo
10:52 Poznati Družila se sa majkom svog bivšeg dečka: Slavna manekenka raskinula vezu sa 13 godina mlađim grofom, odnos im bio turbulentan
14:26 Horoskop Kraljevski vole: Ovi horoskopski znakovi ne pristaju na raskid tako lako, boriće se za vašu ljubav do kraja
12:24 Poznati Otac ne želi da čuje za nju, a sad ju je zadesila nova životna drama: Još jedna važna osoba je izašla iz njenog života
10:15 Poznati Kažu da je presudila razlika u godinama: Mlada zvezda u usponu raskinula sa poznatim glumcem, veza im je bila turbulentna
20:23 Poznati Madona "šutnula" 40 godina mlađeg dečka: Raskinula sa njim zbog istog problema koji ju je mučio i sa bivšim mladim frajerima
09:33 Porodica Ako vaš partner izgovori ovu rečenicu, ljubavi je došao kraj: Jasan crveni signal koji upozorava da samo gubite vreme u toj vezi
11:15 Poznati Bili su na korak do oltara, a onda je sve puklo: Ćerka slavnog muzičara raskinula veridbu nakon 3 godine veze
09:45 Horoskop Pucaju veze, raspašće se i najstabilniji brakovi: Kraj 2024. godine biće nemilosrdan za ova 3 znaka, izvući će se samo srećnici
11:23 Porodica Baka (94) navela 8 razloga zašto je "šutnula" svog dečka: "Nikome ne dozvoljavam da mi ovo govori!"
10:33 Dom i saveti Recept za prženice bez jaja: Ukus im je potpuno isti, brže se prave i svi ih obožavaju!
10:00 Ispovesti Šefica me totalno iskorištava: Nakon 20 radnih dana bez prestanka mi je tražila ovo, i to na najgori mogući način
09:35 Zdravlje Tri slova mogu da vam promene život: Ova pravila će pomoći da živite duže i zdravije, postupak ne može biti lakši
09:02 Lepota i Moda Vratite sjaj suvoj kosi: Sada je pravo vreme da joj pružite najbolji tretman, evo kako da je zaštitite od zime
22:02 Horoskop Ovaj znak će se obogatiti 2025. godine: Život će mu se promeniti iz korena, a evo šta čeka ostale znake