21:21 Dom i saveti Sve im se VIDI na licu: PAROVE KOJI DIVLJAJU U KREVETU možete prepoznati za SEKUND!
22:45 Dom i saveti ČETIRI NAJVEĆE BRAČNE TAJNE: Otkrijte da li su na listi ONIH koje ste prećutale PRIJATELJICAMA!
16:20 Porodica Ako ispunjavate SAMO ova dva uslova, muškarac će sa vama ostati do kraja života u BRAKU: 90 odsto žena ide pogrešnim putem!
21:27 Horoskop Astrolozi su JASNI: Nikako NE zakazujte svadbu ovog dana, NAJGORE je vreme za stupanje u BRAK
16:27 Porodica ŠTA ODVAJA dobrog SUPRUGA od lošeg: Stručnjaci su utvrdili da postoji JEDNU VAŽNU STVAR!
21:38 Dom i saveti Da li i vi ovo radite? Stručnjaci su utvrdili da postoji SEDAM RITUALA koje ŽENE PRAKTIKUJU PRE INTIMNOG ČINA!
14:46 Porodica ŠIROM OTVORITE OČI: Ovo su jasni ZNAKOVI da vas MUŽ VARA, a neki će vas potpuno izludeti!
12:12 Ispovesti BRAK NA JEDAN DAN Podnela je razvod odmah nakon VENČANJA, supružnik nije uvažio jednu JEDINU njenu molbu!
22:10 Horoskop Kada se ovi znaci spoje, nastaje magija: Horoskopski parovi koji su stvoreni jedno za drugo, ništa ih ne može razdvojiti!
21:42 Lepota i Moda Margo Robi blista posle porođaja: Pokazala zašto je ova haljina modni izbor broj 1
21:12 Ispovesti Moj muž je tajno promenio ime bebi: Rodila sam mu ćerku, a on joj dao ime po drugoj ženi, mislim da me vara!
20:42 Zdravlje Ove lekove nikada ne pijte sa kafom: Te kombinacije mogu ozbiljno da vam ugroze zdravlje
20:13 Porodica „Sada rado sređujem ormar“: Čovek pokazao trik za brzo kačenje odeće, žene oduševljene!
19:44 Horoskop Dnevni horoskop za petak 22. avgust: Jarca očekuje velika svađa, Biku stiže ponuda za posao, a jedan znak dobija novac