ČETIRI NAJVEĆE BRAČNE TAJNE: Otkrijte da li su na listi ONIH koje ste prećutale PRIJATELJICAMA!

Vesti 19.02.2022 22:45 0

Delite li sve svoje tajne sa prijateljicama ili ste nakon ulaska u brak prihvatile ideju da je neke stvari neophodno prećutati?

ČETIRI NAJVEĆE BRAČNE TAJNE: Otkrijte da li su na listi ONIH koje ste prećutale PRIJATELJICAMA!

Shutterstock

Proverite da li su ovo i vaše tajne?

1. Prijateljice koje suprug ne voli

Nemojte dozvoliti da vas bračni život udalji od prijateljica. Ako se vašoj bliskoj prijateljici ne sviđa vaš muž ili se njemu ne sviđa prijateljica, onda je bolje to prećutati. 

2. Detalji iz vašeg seksualnog života

Većina žena iako je nekada sa drugaricama delila sve, nakon ulaka u brak prestaje da priča o seksualnom životu. Veličin, fetiši koje voli i slični intimni detalji trebalo bi svakako da  ostanu između vas dvoje.

3. Mislite da se vaš suprug  ponaša nerazumno

Dobro je kad možete da se požalite prijateljici o tome da vas suprug ponekad izluđuje. Malo prigovaranja je u redu, ali nekad bi trebalo da znate kad da stanete. Žene u braku najčešće shvatete, da ljutnja prolazi i da su neke prepirke beznačajne da bih delile sa prijateljicama.

4. Koliki su vam dugovi

Gotovo svaki bračni par ima novčane dugove, a bili oni veliki ili mali nisu tema o kojoj treba razgovarati s prijateljima. Isto bi trebalo i da preskočite temu konkretne zarade. Generalno je nepristojno u društvu pričati o novcu, osim ako vam konkretno nije potrebna novčana podrška.

 

Komentari (0)
Loading