BRAK NA JEDAN DAN Podnela je razvod odmah nakon VENČANJA, supružnik nije uvažio jednu JEDINU njenu molbu!

K.Ć Vesti 23.01.2022 12:12 0

- Na samom početku sam partneru naglasila da imam samo jednu molbu za njega... – piše žena koja je priznala da je venčanje za nju bilo katastrofa

BRAK NA JEDAN DAN Podnela je razvod odmah nakon VENČANJA, supružnik nije uvažio jednu JEDINU njenu molbu!

unsplash.com

Jednodnevni brak

Svadbena ceremonija i prijem su događaji na koje se ponekad čeka ceo život. Reći da je ova mlada bila razočarana u svoj poseban dan venčanja.

Jedna mlada žena napisala je pismo jednoj od američkih redakcija o tome kako ju je muž ponizio pred svatovima. Namerno je uradio nešto što ga je ona jasno zamolila da ne radi.

Nikada nije marila za brak, ali kada ju je partner zaprosio, radovala se tom danu. Ona je rekla da je u početku sve išlo po planu. Zajedno sa verenikom podelili su svoje obaveze i dogovorili sve detalje događaja kako bi im dan prošao po redu.

Uradio je nešto neoprostivo

Na samom početku sam partneru naglasila da imam samo jednu molbu za njega – nisam želela da mi glava upadne u svadbenu tortu - rekla je ona.

Možemo samo da nagađamo kako se za nju završilo ovo veče. Supružnik je, dok je sekao svadbenu tortu, uhvatio za glavu i nabio je u tortu.

Sve je pokvarilo. Sutradan je mlada rekla mužu da želi da se razvede. Smatrala je da situacija pokazuje koliko je muškarac ne poštuje i nije uzeo u obzir njeno mišljenje.

Šta biste vi uradili?

Komentari (0)
Loading