14:29 Dom i saveti Poznati kuvar tvrdi da pogrešno pržimo kobasice: Otkrio je šta uradi da bi bile sočne unutra i hrskave spolja!
10:00 Zdravlje Šta vam se može dogoditi ukoliko ne skinete kožu sa kobasice? Naučnica dala odgovor na ovo pitanje, a mnogi će se iznenaditi
16:02 Zdravlje Dijetolog upozorava: Ove 3 namirnice mogu da zapuše krvne sudove, a većina nas ih jede svaki dan!
08:02 Dom i saveti Neće ni vama biti svejedno: Stavio je viršlu pod mikroskop i šokirao se onim što je video
16:39 Zdravlje Ovu kobasicu Srbi tamane, a zbog nje srce oboleva: Samo ta vrsta je opasna, obratite pažnju
20:30 Poznati "Kakva ti je to dijeta od KOBASICA": Georgina rekla da je na ZDRAVOM režimu ishrane pa sama sebi "skočila u stomak"
07:45 Dom i saveti Za DORUČAK kobasice i jaja: Ne pravi se na KLASIČAN način, a kada vidite koliko je UKUSNO, sve će se pojesti
09:00 Dom i saveti Savršene zapečene TORTILJE sa kobasicama i JAJIMA: Pikantni doručak gotov za 10 minuta, a priprema laganica
09:43 Zdravlje Mnogi vole OVO meso, a NIKAKO nije dobro: Glavni je UZROK visokog PRITISKA, smanjite unos ove namirnice
11:08 Zdravlje Ovu hranu svakodnevno JEDEMO, a mnogo nam ŠKODI: Zbog nje smo UMORNI i TROMI, a nismo ni svesni koliko nam uništava ZDRAVLJE
21:55 Horoskop Kako pun mesec u Devici deluje na vaš podznak? Slede otkrivanja tajni, preokreti i iznenađenja, nekima u ljubavi, drugima na poslu
21:29 Zdravlje Uveče sam stavila bademe u vodu: Sutradan sam ih je pojela i rešila problem koji me muči godinama
21:03 Lepota i Moda Nisu u trendu ni crne, ni bele: Patike u ovoj boji su hit proleća, a savršeno idu čak i uz suknje i haljine
20:37 Horoskop Najbolji ljudi se rađaju u 3 znaka horoskopa: Srce im je veliko kao kuća, nesebično pomažu drugima!
20:12 Zdravlje Za bolje varenje i manji apetit: Nutricionista preporučuje 2 dodatka ishrani za zdravlje creva
19:46 Ispovesti Radnica na kruzeru zapanjila 8 miliona ljudi: „Kad čujete tajne koje se kriju na brodu, nikada se više nećete ukrcati!“