10:35 Poznati INTERVJU Miloš Urošević, voditelj: Koraima Tores je ostala ona Kasandra u koju smo se svi zaljubili
17:36 Poznati "Život u Americi mi je bio pakao, pobegla sam glavom bez obzira": Poznata glumica otvorila dušu nakon razvoda od slavnog muzičara
21:20 Poznati Pike "raskrinkao" Šakiru: Prvi put progovorio o krahu ljubavi sa kolumbijskom zvezdom, pa je žestoko potkačio
13:58 Poznati Kad je čula ovo pitanje, Kejt Midlton je pao mrak na oči: Počela je da se preznojava, nije joj bilo dobro
14:07 Poznati "Htela sam da dam momentalno otkaz!" Isplivao šok intervju sa Blejk Lajvli zbog koje je novinarka pala u očaj
10:01 Poznati "Trudim da vidim samo pozitivne stvari u kolektivu, ogovaranja i spletkarenja nisu moja strana": Marija Egelja progovorila u svojoj karijeri, dotakla se i odnosa sa mužem
10:01 Poznati Zbog jedne stvari se pokajala u životu: Sofija Rajović iskreno o svojoj karijeri, rutinama i problemima sa insulinskom rezistencijom
09:52 Poznati Glumica joj poželela sve najgore, a druga je napala zbog bizarne stvari: Voditeljka Tijana Prica se prisetila najtraumatičnijih detalja iz karijere
15:40 Porodica „Oni su nepredvidivi“: Pitali su žene da li bi ostale same u šumi s medvedom ili muškarcem, odgovori su izazvali žestoku raspravu
11:43 Poznati Ako muškarac radi ovo, bežite od njega kao đavo od krsta: Ruška Jakić dala savet kako da preoznate "gospodina Pogrešnog"
20:29 Ispovesti "Osećala sam se užasno": Odbili je na razgovoru za posao, ono što su naveli kao razlog je čista diskriminacija
10:29 Poznati "Ona je jako opasna": Princ Hari opleo po Kamili Parker i otkrio zašto ni Vilijam ni on nisu želeli da se Čarls oženi njom
10:52 Poznati Dženifer Lopez uhvaćena u društvu misterioznog muškarca: Ovim prizorom niko se nije nadao, da li je Aflek pao u zaborav?
10:03 Porodica Ovo radi muškarac koji vas voli: Njegove prave namere se kriju u 11 obrazaca ponašanja, bukvalno su nepogrešivi
09:30 Horoskop Energija broja 9: Kraj ciklusa i novi početak – Šta nas čeka prema numerologiji u 2025. godini
09:02 Zdravlje Kažu da je bolje od kafe: Ovo piće važi za njenu zdraviju zamenu, piju ga svi redom, ali ovo ne znaju
08:30 Porodica Najsrećniji ljudi na svetu imaju 3 pravila: Zbog njih dan uvek dočekaju sa osmehom, probajte i vi