12:00 Ispovesti Radmila je iz Nemačke došla u Kruševac na svadbu: Zbog POKLONA koji je donela svojoj BRATANICI u zemlju je propala od SRAMOTE
14:30 Porodica Nije ni slutila da će naći MUŽA u Srbiji: Svekrva mi je rekla da bez ovog NE MOGU da se udam
20:30 Ispovesti Neviđeni SKANDAL na svadbi: Kum udario MLADU pesnicom, a mladoženju PLJUNUO, kad se saznalo ŠTA je u pitanju, svima je bilo JASNO zašto je to uradio
14:12 Poznati Internet gori zbog "vrele" fotke Selme Hajek: Prezgodna u pastelnoj haljini, u prvom planu bujne GRUDI i to sve na svadbi bivšeg muža Džej Lo
09:21 Poznati Šokiraćete se kada vidite koliko je ona MLAĐA: Drugi čovek koji je hodao po MESECU oženio se na svoj 93. rođendan (FOTO)
21:08 Porodica Totalni haos na venčanju: Mladoženja pred matičarem KUMU postavio pitanje zbog kog se mladin dan iz snova pretvorio u NOĆNU MORU
08:30 Horoskop Ova TRI znaka u 2023. godini staju na LUDI KAMEN: Stvoriće se SUDBINSKE veze koje će biti krunisane BRAKOM
12:20 Porodica Dođi na SVADBU, ali nemoj da dovodiš decu: Mladenci sve češće imaju ovaj ZAHTEV, a evo šta kažu GOSTI
17:30 Ispovesti Jasmina je pokazala FOTOGRAFIJU sa venčanja staru nekoliko godina: "Ovo je jezivo, ne mogu da verujem da su mi dopustili da obučem ovo"
13:45 Ispovesti Ona se udala za svog POLUBRATA: "Trebalo bi ZABRANITI ovako nešto, nisu dobar primer mladima"
08:00 Horoskop Ovo su NAJSREĆNIJI datumi za VENČANJE u 2023. godini: Astrolozi savetuju da OVE izbegavate je vam neće doneti dobar BRAK
22:00 Horoskop Sreća vam kuca na vrata: Ova 3 znaka će u četvrtak, 14. avgusta dobiti neviđene ponude, oslobađaju se tereta
21:33 Zdravlje Ima da spavate kao beba: Ova namirnica ne samo da se uspešno bori protiv nesanice, već je i prste da poližeš
21:01 Dom i saveti Veš ima buđav miris? Operite ga u mašini i dodajte jednu šolju ove tečnosti, radi kao magija
20:28 Poznati Vodio je buran život: Glumac koga zna cela Srbija otkriva kroz šta je sve prošao, dve stvari su ga zamalo uništile
20:00 Porodica Reci mi da sam lepa: Evo u kom uzrastu devojčice postaju opsednute fizičkim izgledom, ranije nego što mislite
19:31 Horoskop Dnevni horoskop za četvrtak, 14. avgust: Strelci će da uživaju, Vodolijama stižu neočekivane prilike