Ovo su NAJSREĆNIJI datumi za VENČANJE u 2023. godini: Astrolozi savetuju da OVE izbegavate je vam neće doneti dobar BRAK

Vesti 14.12.2022 08:00 0

Poslušajte zvezde i izaberite najsrećniji dan za venčanje

Ovo su NAJSREĆNIJI datumi za VENČANJE u 2023. godini: Astrolozi savetuju da OVE izbegavate je vam neće doneti dobar BRAK

Shutterstock

Različiti krajevi Srbije imaju svoje običaje i pravila za organizovanje svadbe. Pa tako, pre su se u Vojvodini svadbe pravile samo pre podne, a ponegde se i dan-danas zadržao taj običaj. Ali šta je sa danima u nedelji? Koji je to idealan datum za venčanje?

Zato, ukoliko planirate u 2023. godini da stanete na "ludi kamen", poslušajte zvezde i odaberite najsrećniji datum za organizovanje venčanja:

Zima

Oni koji bi radije da venčanje prave tokom zimskih meseci, Januar i Mart su najsrećniji meseci za to. Prema mišljenju astrologa, 22. januar je idealan dan za svadbu, jer tada dolazi do dvostrukokog poravnanja Venere i Saturna. Takođe, mlad Mesec, 21. marta, donosi dosta sveže komunikacije sa Merkurom koji mu se pridružuje. Ovaj dan će takođe da imaa dragoceni ton ljubavne postojanosti i stabilnosti sa Venerom i Junonom, a koje se spajaju u Biku.

Proleće

Svako proleće donosi velike promene, a osim cvetanja i bujanja prirode, ono će novopečenim parovima da donese i srećne datume. Pa tako, 11. april biće topao i srećan dan svima onima koji staju na "ludi kamen". Sledeći mladi Mesec u Biku, a koji će se desiti 19. maja, donosi bolju i otvorenu komunikaciju, dok će Rak u Veneri da donese porodičnu atmosferu punu ljubavi sa lepim i iskrenim emocijama.

venčanje

Shutterstock

 

 

Leto

Ako postoji mesec koji mladenci najviše obožavaju, to je zasigurno jun. Mlad Mesec će se u svestranim i komunikativnim Blizancima desiti 17. juna, što je veoma povoljan period za sve one koji započinju novo poglavlje u svom životu - doneće im puno ljubavi, živopisne i usklađene energije. Zatim sledi 21. jun koji donosi još više emocija i osećanja. Zato ga iskoristite!

Kineski horoskop

A prema kineskoj atrologiji, najbolji meseci za venčanje u godini Zeca, odn. 2023. biće maj, jul, avgust, oktobar i novembar. A najsrećniji dani biće 2, 8, 13, 14, 17, 20, 25. i 29. u mesecu. Najbolje bi bilo da ove datume ukombinujete sa gore navedenim srećnim mesecima.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading