09:01 Dom i saveti Neće upiti mnogo ulja, ako dodate samo jedan sastojak: Ovako se prave najbolje krofne, svi će ih hvaliti
10:35 Dom i saveti Iskusni pekari dodaju ovaj sastojak da ne bi upile mnogo ulja: Evo kako da vam krofne budu premekane i sočne, a da ne budu masne
18:47 Zdravlje Dižu krvni pritisak do plafona! Ove 3 namirnice su kobne za srce, a Srbi jednu obožavaju
12:57 Zdravlje Opasne užine: Tri vrste hrane izazivaju začepljenje arterija, upozoravaju nutricionisti
12:07 Dom i saveti Više nikad vam krofne neće biti masne: U testo dodajte samo kap ovoga i ulje će samo skliznuti sa njih
09:36 Porodica „Tako i ja kad držim daljinski“: Devojčica je zaspala i tata je hteo da joj uzme krofnu iz ruke, njena reakcija je hit!
21:34 Zdravlje Dijetolog upozorava: Ove 3 poslastice dovode do naglog skoka šećera u krvi i mogu izazvati insulinsku rezistenciju
10:37 Dom i saveti Krofne vam upiju previše ulja? U testo uvek stavite kašiku 1 sastojka i biće lepše i mekše nego ikad
12:19 Dom i saveti Krofne vole i stari i mladi: Ove su najmekše na svetu, recept je iz bakine sveske i s njim nema greške!
16:20 Dom i saveti Slatke male bundevice u duhu jeseni: Dekorativne i neodoljive u isto vreme - evo kako da ih napravite!
11:36 Horoskop Stiže im veliki novac krajem decembra: Ova 3 horoskopska znaka će iznenada napuniti džepove!
11:02 Dom i saveti Kako odlediti bravu na kolima: Komšija Dragan nam je otkrio provereni trik, za 10 sekundi ćete otključati auto!
10:33 Dom i saveti Recept za prženice bez jaja: Ukus im je potpuno isti, brže se prave i svi ih obožavaju!
10:00 Ispovesti Šefica me totalno iskorištava: Nakon 20 radnih dana bez prestanka mi je tražila ovo, i to na najgori mogući način
09:35 Zdravlje Tri slova mogu da vam promene život: Ova pravila će pomoći da živite duže i zdravije, postupak ne može biti lakši
09:02 Lepota i Moda Vratite sjaj suvoj kosi: Sada je pravo vreme da joj pružite najbolji tretman, evo kako da je zaštitite od zime