20:57 Ispovesti "Rodila sam ružno dete": Nije ga ni pogledala posle porođaja, a zbog jednog njenog postupka milioni je osudili da je nemajka
17:06 Lepota i Moda Očekivali ste mini haljinu, ali ona zasenila odelom: Svi gledaju u mamu Tee Tairović, niko je u ovome nije očekivao — DOMINIRA
13:46 Porodica "Sram te bilo, ti ne treba da imaš decu": Proglasili su je najgorom majkom na svetu zato što je od ćerke tražila jednu stvar
18:59 Porodica ,,Dušo nemaš pojma šta te čeka": Buduća mama otkrila šta neće da radi kada se dete rodi, ljudi je razapeli zbog ove stvari
19:58 Porodica Osuđuju me zbog onoga što dopuštam ćerki: Svom detetu uvek pružam samo najbolje, ali oni me prozivaju zbog ovih stvari
15:28 Porodica "Ne želim da ih gledam baš svaki dan": Majka dvoje dece svojim stavom izazvala nevericu mase na internetu
13:14 Porodica Spakovala sam sinu užinu i dobila jezivu poruku od učiteljice: Pomagajte, ne razumem šta sam uradila pogrešno?
09:08 Ispovesti ,,Zar nisi i ti plakala kada si bila mala?": Žena dobila najgore uvrede zbog onoga što je uradila ćerki, nikada joj ovo neće oprostiti
21:27 Ispovesti ,,Sama sam i usamljena": Slika uplakane majke je obišla čitav svet, a njene reči su otkrile gorku sudbinu većine majki
11:56 Porodica Da li sam preterala? Kada sam videla šta moja sestra radi mom sinu, odmah sam pozvala policiju
09:36 Ispovesti Rodila sa 13, pa postala baka sa 36 godina: Kada joj kažu da je sebi upropastila život, ona im ovako žestoko odbrusi
15:15 Porodica Srce joj se slomilo: Mama potrošila silne pare na detetov rođendan, na kraju se niko nije pojavio
20:59 Lepota i Moda Tašna koja je napunila prodavnice: Rasproda se za tili čas jer je neverovatno praktična i moderna, nema šta ne staje u nju
20:31 Poznati ,,Nije hteo da dođe na bakinu sahranu": Sin Bilija Reja Sajrusa žestoko isprozivao oca, kaže da slavni pevač želi samo jedno
20:00 Porodica Dete eksplodira u sekundi? Uz ova 3 načina će naučiti kako da bolje kontroliše emocije, nema više histerije
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za četvrtak, 12. jun: Vage treba da se posvete sebi, Škorpijama stiže poslovni dobitak
18:57 Dom i saveti Napravila sam Martin omekšivač: Metoda čuvene kuvarice me je oduševila, garantujem da je bolji od kupovnog
18:30 Ispovesti Fotograf nam je uništio venčanje: Došao je na posao, krenuo da slika, a nije ni shvatio da nešto ne ,,štima"