13:46 Porodica "Sram te bilo, ti ne treba da imaš decu": Proglasili su je najgorom majkom na svetu zato što je od ćerke tražila jednu stvar
18:59 Porodica ,,Dušo nemaš pojma šta te čeka": Buduća mama otkrila šta neće da radi kada se dete rodi, ljudi je razapeli zbog ove stvari
19:58 Porodica Osuđuju me zbog onoga što dopuštam ćerki: Svom detetu uvek pružam samo najbolje, ali oni me prozivaju zbog ovih stvari
15:28 Porodica "Ne želim da ih gledam baš svaki dan": Majka dvoje dece svojim stavom izazvala nevericu mase na internetu
13:14 Porodica Spakovala sam sinu užinu i dobila jezivu poruku od učiteljice: Pomagajte, ne razumem šta sam uradila pogrešno?
09:08 Ispovesti ,,Zar nisi i ti plakala kada si bila mala?": Žena dobila najgore uvrede zbog onoga što je uradila ćerki, nikada joj ovo neće oprostiti
21:27 Ispovesti ,,Sama sam i usamljena": Slika uplakane majke je obišla čitav svet, a njene reči su otkrile gorku sudbinu većine majki
11:56 Porodica Da li sam preterala? Kada sam videla šta moja sestra radi mom sinu, odmah sam pozvala policiju
09:36 Ispovesti Rodila sa 13, pa postala baka sa 36 godina: Kada joj kažu da je sebi upropastila život, ona im ovako žestoko odbrusi
15:15 Porodica Srce joj se slomilo: Mama potrošila silne pare na detetov rođendan, na kraju se niko nije pojavio
18:15 Porodica Ona je mama šestoro dece: Žive u dvokrevetnom stanu, evo kako joj je pošlo za rukom da svako od njih ima svoj kutak
13:04 Porodica Njen haotičan život zbunjuje mnoge: Ona je mama dva para blizanaca, ali niko nije rođen na isti datum
18:14 Ispovesti "Tetka, idi u svoju sreću": Devojčica rasplakala celu Srbiju govorom koji je održala na tetkinoj svadbi
17:50 Zdravlje Umesto „ozempika“ koriste ova 3 čaja: Poznate ličnosti ih piju u tajnosti kako bi smršale bez dijete
17:25 Dom i saveti Farbanje jaja u limuntusu je hit! Imaju najlepšu šaru, nema nereda ni muke, a gotova su za 10 minuta!
17:13 Dom i saveti Džaba crvena, ako nema miris: Evo kako da odmah skontate da li su jagode domaće ili "iz kamiona“
16:59 Lepota i Moda Nije svila, a nije ni pamuk: Ovo je akva saten zbog kog Srpkinje stoje u redovima ispred prodavnica
16:34 Poznati Keri Bredšo u zagrljaju miljenika Srpkinja: Stiže 3. sezona popularne serije, ovaj trenutak je šokirao apsolutno sve