15:28 Porodica "Ne želim da ih gledam baš svaki dan": Majka dvoje dece svojim stavom izazvala nevericu mase na internetu
13:14 Porodica Spakovala sam sinu užinu i dobila jezivu poruku od učiteljice: Pomagajte, ne razumem šta sam uradila pogrešno?
09:08 Ispovesti ,,Zar nisi i ti plakala kada si bila mala?": Žena dobila najgore uvrede zbog onoga što je uradila ćerki, nikada joj ovo neće oprostiti
21:27 Ispovesti ,,Sama sam i usamljena": Slika uplakane majke je obišla čitav svet, a njene reči su otkrile gorku sudbinu većine majki
11:56 Porodica Da li sam preterala? Kada sam videla šta moja sestra radi mom sinu, odmah sam pozvala policiju
09:36 Ispovesti Rodila sa 13, pa postala baka sa 36 godina: Kada joj kažu da je sebi upropastila život, ona im ovako žestoko odbrusi
15:15 Porodica Srce joj se slomilo: Mama potrošila silne pare na detetov rođendan, na kraju se niko nije pojavio
18:15 Porodica Ona je mama šestoro dece: Žive u dvokrevetnom stanu, evo kako joj je pošlo za rukom da svako od njih ima svoj kutak
13:04 Porodica Njen haotičan život zbunjuje mnoge: Ona je mama dva para blizanaca, ali niko nije rođen na isti datum
19:58 Porodica "A ja mislila da je moja mama stroga": Podelila pravila za svoje ćerke i mnoge ostavila bez teksta
21:38 Porodica Roditelji iz pakla: Mama otkrila 5 razloga zbog kojih trpi bolne osude od okoline, da li joj se samo priviđa?
12:53 Porodica Doktorka je na pregledu uradila nešto nezamislivo: Dramatično iskustvo mame zapalilo je internet
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale
18:50 Poznati Bivša Aflekova žena "pokazala zube" Dženifer Lopez: Postavila je na svoje mesto, više nije dobrica kakvu je pamtimo
18:24 Dom i saveti Budite oprezni sa polovnom garderobom: Evo na šta treba obratiti pažnju kada kupite nošenu odeću
18:01 Poznati Odlučila je da radi po svom: Kejt Midlton se više na obazire na muža i svekrva, ne može joj niko ništa
17:45 Zdravlje Ne trošite se na preskupe probiotike: Dr Perišić otkriva koja namirnica najbolje čisti i obnavlja creva, ako se ovako uzima