19:58 Porodica Osuđuju me zbog onoga što dopuštam ćerki: Svom detetu uvek pružam samo najbolje, ali oni me prozivaju zbog ovih stvari
15:28 Porodica "Ne želim da ih gledam baš svaki dan": Majka dvoje dece svojim stavom izazvala nevericu mase na internetu
13:14 Porodica Spakovala sam sinu užinu i dobila jezivu poruku od učiteljice: Pomagajte, ne razumem šta sam uradila pogrešno?
09:08 Ispovesti ,,Zar nisi i ti plakala kada si bila mala?": Žena dobila najgore uvrede zbog onoga što je uradila ćerki, nikada joj ovo neće oprostiti
21:27 Ispovesti ,,Sama sam i usamljena": Slika uplakane majke je obišla čitav svet, a njene reči su otkrile gorku sudbinu većine majki
11:56 Porodica Da li sam preterala? Kada sam videla šta moja sestra radi mom sinu, odmah sam pozvala policiju
09:36 Ispovesti Rodila sa 13, pa postala baka sa 36 godina: Kada joj kažu da je sebi upropastila život, ona im ovako žestoko odbrusi
15:15 Porodica Srce joj se slomilo: Mama potrošila silne pare na detetov rođendan, na kraju se niko nije pojavio
18:15 Porodica Ona je mama šestoro dece: Žive u dvokrevetnom stanu, evo kako joj je pošlo za rukom da svako od njih ima svoj kutak
13:04 Porodica Njen haotičan život zbunjuje mnoge: Ona je mama dva para blizanaca, ali niko nije rođen na isti datum
19:58 Porodica "A ja mislila da je moja mama stroga": Podelila pravila za svoje ćerke i mnoge ostavila bez teksta
21:38 Porodica Roditelji iz pakla: Mama otkrila 5 razloga zbog kojih trpi bolne osude od okoline, da li joj se samo priviđa?
22:02 Horoskop Ovaj znak će se obogatiti 2025. godine: Život će mu se promeniti iz korena, a evo šta čeka ostale znake
21:33 Zdravlje Vreme je dušu dalo da se razbolite: Evo kako da ostanete zdravi tokom praznične sezone, eksperti preporučuju ovu stvar
21:00 Lepota i Moda Izbacila obline da svi vide: Kim Kardašijan gori u vatrenoj haljini, a ovaj detalj je otkrio njenu slabu tačku
20:28 Dom i saveti Anini peškiri su mekani kao paperje: Tajna je u sastojku koji dodaje u mašinu, promena je neverovatna
19:32 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 22. decembar: Jarčevi eksplodiraju od sreće, Ovnovi će se posvađati sa partnerom