Op, op, sada i ljubavni brodolom? Posle doping skandala, Janika Sinera ostavila devojka?

Nedeljko Tišanović Vesti 27.08.2024 10:47 0

Krenulo je sve nizbrdo...

epa

EPA-EFE/MARK LYONS

Prvi teniser sveta Janik Siner nalazi se u centru pažnje pred US Openom, a situacija za njega ne postaje lakša. Podsetimo, Italijan je u martu pao na doping-testu. U krvi mu je pronađena niska, ali i dalje nedozvoljena količina klostebola, steroida koji se često koristi za izgradnju mišićne mase. Kada mu je posle osam dana uzet drugi uzorak, Sinner je i dalje bio pozitivan.

Neobično objašnjenje


Odmah je suspendovan, ali ta suspenzija je trajala samo nekoliko dana jer je njegova žalba prihvaćena uz neobično objašnjenje. Navodno je za sve odgovoran fizioterapeut Giacomo Naldi, koji je tretirao Sinerovu posekotinu na prstu sprejom koji sadrži klostebol. Skandal je ostao skriven do sredine avgusta, a Italijan je na kraju oslobođen optužbi. Ipak, teniski svet nije prihvatio to objašnjenje, posebno zato što su mnogi drugi teniseri u sličnim situacijama dobili stroge kazne.
Raspao mu se i ljubavni život


Prvi reket sveta sada je pod velikim pritiskom i svaki njegov potez se detaljno prati. Kako piše Gazzetta dello Sport, njegov ljubavni život raspao se nakon doping-skandala.

 

 

Sinner i ruska teniserka Ana Kalinskaja navodno su prekinuli vezu. Par je često pružao podršku jedno drugom, zajedno su putovali na velike turnire i delili uspehe na društvenim mrežama. Međutim, nakon skandala sa nedozvoljenim supstancama, romansa je završena.

 

 

Kalinskaja, trenutno 15. igračica sveta, što je njen najbolji rang u karijeri, do sada je zaradila oko 3,6 miliona evra od turnira, ali još uvek čeka svoju prvu titulu.

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading