Ona je nova najpoznatija žena u svetu tenisa: Sem što vatreno bodri svog dečka, Morgan Ridl oduševljava svojim stilom

Olja Jelić Vesti 06.09.2023 18:14 0

Morgan Ridl, devojka tenisera Tejlora Frica privukla je pažnju svojim pojavljivanjem na meču

Morgan Ridl

Profimedia

Do pre tri godine Moragn Ridl nije uopšte bila upoznata sa pravilima tenisa, a danas bodri svog dečka, talentovanog tenisera Tejlora Frica sa tribina. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Morgan Riddle (@moorrgs)

 

Ona je danas jedna od najpopularnijih žena u svetu tenisa. Sem što posvećeno prati mečeve svog dečka njena atraktivnost i lepota nisu mogli proći neopaženo. 

Tejlor Fric je danas deveti teniser na svetu. Ovog talentovanog momka juče je pobedio Novak Đoković u četvrtfinalu US Open-a, ali sve oči bile su uprte u astraktivnu plavušu u njegovom boksu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Morgan Riddle (@moorrgs)

 

Još pre veze sa njim ona je bila popularna kao influenserka na Tik Toku i Instagramu sa više stotina hiljada pratilaca. 

Veliku pažnju privlači svojim stilom oblačenja. Da li su u pitanju elegantni stajlinzi ili sportski, ljudi su oduševljeni njenim izgledom i stilom. Vitka plavuša koja je postala i voditeljka emisije "Niti Vimbldona" gde se baš govori o modi na tom turniru.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wimbledon (@wimbledon)

 

Morgan svakim danom postaje sve uticajnija modna influenserka, što uopšte ne čudi jer je zaista neko ko ima stila i dobija sve pohvale. Njena saradnja i emisija na Vimbldonu će se po glasinama nastaviti, ali pod uslovom da njen dečko igrana turniru.

Ono što je interesantno jeste da već nosi privezak u obliku reketa, koji je izrađen u saradnji sa jednom draguljarnicom iz Njujorka i jako dobro ide prodaja te kolekcije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Morgan Riddle (@moorrgs)

 

Mi smo oduševljeni stilom i izgledom ove prelepe plavuše. Posebno njeno oblačenje na teniskim turnirima privlači pažnju i svi komentarišu da je ona nova Jelena Đoković.

 

 

Komentari (0)
Loading