Ovo je devojka Janika Sinera, tenisera koji je zaustavio Novaka Đokovića da dođe do 100. titule: Zovu je druga Marija Šarapova

Nedeljko Tišanović Vesti 13.10.2024 18:42 0

Ali i bivša devojka mu je bila lepotica.

Janik Siner

AP Photo/Andy Wong

Tenise Janik Siner danas je pobedio srpskog tenisra Novaka Đokoića, kojem je za dlaku izmakla stota titula u karijeri. 

Podsetimo, Siner se nedavno našao u centru skandala kada je u svetksim medijima odjeknula vest da je boo pozitivan je doping testu koje radi sportisti. 

Ova vest je teniseru sigurno teško pala, a sigurni smo i njegovoj devojvci ruskom teniserkom Anom Kalinskajom, piše The Sun

— Znate, ne volim mnogo da pričam o svom privatnom životu. Da, sa Anom sam, ali sve držimo u tajnosti. Neću više ništa reći — izjavio je teniser u maju.

Ana Kalinskaja, rođena u Moskvi 1998. godine, još uvek nije osvojila nijednu titulu u svojoj karijeri. Njen najbolji rezultat do sada je plasman u četvrtfinale Australijan opena ove godine. Nasuprot njoj, Siner, rođen 2001. godine, ima značajniji uspeh u karijeri, uključujući 13 titula, među kojima je i ovogodišnji Australijan open.

Ana je ponekad nazivana "nova Marija Šarapova" zbog svoje lepote i sportskih uspeha, iako možda nije potpuno prijatno da je zovu Marija, s obzirom na to da je to ime Sinerove bivše devojke.

Siner je bio u vezi sa Marijom Braćini, modelom i influenserkom, četiri godine. Njihova veza je započela 2020. godine, ali su se raskinuli 2021. godine, da bi se ubrzo pomirili. Međutim, nedavno su se ponovo razdvojili, i izgleda da je sada definitivno kraj. Iako su se trudili da svoje ljubavne trenutke drže u daleko od očiju javnosti, jednom prilikom su snimljeni tokom meča Lige šampiona između Milana i Dortmunda, gde je Siner došao da podrži svoj omiljeni klub u društvu Marije.
Marija Braćini je radila sa mnogim poznatim brendovima za negu kože, šminku i kozmetiku, zahvaljujući svojim talentima i izuzetnim veštinama.




Bonus video: 

@najzena.rs Tragedija koja joj je obeležila život! Starija sestra Serene Vilijams ubijena na teniskom terenu #najžena #žena #fypシ゚viral #fypシ゚ #fyp #fy #foryou ♬ original sound - Najzena.rs
Komentari (0)
Loading