Aflek ni prstom nije mrdnuo da spasi brak, a Dženifer je očajna: Isplivali svi detalji razvoda koji potresa svetske medije

Tatjana Badarević Vesti 21.08.2024 12:22 0

Već duže vremena šuškalo se da nešto nije u redu u braku između Bena Afleka i Dženifer Lopez, a sada su isplivali i dokumenti za razvod koje je pevačica predala...

Džej Lo i Ben Aflek

Profimedia

 

Pevačica i glumica Dženifer Lopez podnela je zahtev za razvod od supruga glumca Bena Afleka nakon dve godine braka, objavili su u utorak TMZ i drugi mediji. Lopez je u utorak predala papire za razvod višem sudu okruga Los Anđelesa, objavio je TMZ. Izvori bliski glumcima nisu odmah odgovorili na zahteve za komentar.

Izvor je za People ispričao kako je to bila "bolna spoznaja" za pevačicu, no da mora da nastavi dalje. 

- Jako je razočarana i tužna, ali Ben nije dao nikakve znakove da želi da nastavi njihov brak. Nije bio posvećen niti zainteresovan da poprave šta nije valjalo u braku. Došlo je do tačke kad je shvatila da se mora pobrinuti za sebe - rekao je izvor. 

Par se zvanično venčao u Las Vegasu u julu 2022. godine, a mesec dana kasnije imali su i veliku ceremoniju.

 

 

Njihova veza prvi put je započela tokom snimanja filma Gigli 2003. godine, a i tad su planirali da se venčaju, no već sledeće godine su raskinuli, da bi gotovo 20 godina kasnije opet se spojili i venčali.

BBC je naveo kako je Lopez zakonski promenila prezime u Aflek kada se udala, no nije navela nikakve podatke predbračnog ugovora u zahtevu za razvod. U dokumentu se takođe navodi da oboje moraju deliti finansijske podatke, uključujući svoje trenutne prihode, troškove, imovinu i dugove. Pevačica ima 60 dana da preda svoje finansijske dokumente, nakon čega će i glumac imati 60 dana da učini isto. 

Aflek je prethodno bio u braku sa Dženifer Garner, dok se Lopez udavala četiri puta, prvi put za konobara kubanskog porekla Ojanija Nou od 1997. do 1998.; zatim za svog bivšeg pratećeg plesača Krisa Džada od 2001. do 2003.; i pevača Marka Entonija, s kojim je dobila blizance, od 2004.-14. Bila je verena i za zvezdu New York Yankeesa Aleksa Rodrigeza.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading