Ljudi su frapirani kako izgleda kad se ne sredi: Procurile šok fotke Džej Lo bez filera i svet je u neverici

Tatjana Badarević Vesti 17.08.2024 11:01 0

Na fotografijama se jasno može uočiti kako Dženifer Lopez koristi filere koji joj povećavaju usne i oči.

Dženifer Lopez

Profimedia

 

Za Dženifer Lopez 2024. godina trebala je da bude vrhunac njene karijere, no umesto toga, Džej Lo je postala predmet ismejavanja. Naime, uložila je 20 miliona dolara u svoj novi projekat: "This is me now", no isti je doživeo neverovatan neuspeh.

Džej Lo je nakon toga najavila i koncertnu turneju koja je takođe podbacila. Naime, na turneji koju je nazvala "This is me... live", trebala je da promoviše novi album, no zbog loše prodaje karata, potpuno je promenila koncept turneje, a naposletku ju je i otkazala.

Sada u javnost izlaze brojne informacije i priče koje govore o njenom lošem, takozvanom "diva" ponašanju. Kako prenosi Daily Mail, brojne osobe iz muzičke industrije potvrdile su kako Lopez ima pravilo "bez kontakta očima" dok komunicira sa svojim zaposlenima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

O njenoj lošoj naravi oglasila se i voditeljka, te bivša panelistkinja popularne emisije "The View",Megan Mekejn. "Došla je u šou i mogu reći da uopšte nije bila draga, ni najmanje. Ona je jedna strašno neprijatna osoba", rekla je Megan.

Čini se da se Internet urotio protiv glumice i pevačice, a kao da sve navedeno nije dovoljno, cure i snimci koje pokazuju kako Džej Lo izgleda u stvarnosti, bez fotošopa i profesionalne rasvete. Popularna blogerka, Kerolajn Vensiti, na svom Instagram profilu podelila je razliku između njenih uobičajenih i profesionalnih fotografija.

 

 

Takođe je naglasila razliku između fotografija koje ona sama objavi te onih iz medija. Na jednom od primera koje je izdvojila, jasno se može uočiti kako Dženifer na svojim fotografijama koristi filtere koji joj povećavaju usne i oči, te sakriju sitne nedostatke, na koje čak ni ona nije imuna.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading