Nije smela da vrcka: Sofija Vergara ispričala kako se transformisala u mafijašku šeficu, prošla je kroz neviđen pakao

Vesti 16.08.2024 13:03 0

Vergarina transformacija se nije svodila samo na izbor garderobe...

Sofija

Jennifer Bloc / INSTAR Images / Profimedia

Malo je reći da je Sofija Vergara bila posvećena dok je igrala Grizeldu Blanko u seriji ,,Grizelda". Pored toga što je pokazala neke od svojih najozbiljnijih glumačkih poteza do sada, Vergara je morala da sakrije svoju figuru kako bi oživela ozloglašenu narko šeficu.

Vergara je u interjvuu za Variety izjavila da Grizelda Blanko u stvarnom životu nije bila lepotica.

,,Možda nije bila Barbika, ali prava Griselda Blanko je imala nešto - imala je neki  se**ipil koji sam morala da pokažem", rekla je, napominjući da se izuzetno trudila da ne pokaže svoju pravu prirodu.

„Nisam želela vrckanje koje je prirodno za latinoamerikanke. Morala sam da se umotam da mi se zadnjica ne bi pomerala. Morala sam da nosim veoma loš grudnjak", objasnila je Vergara. ,,Morala sam da pokrijem ruke, jer imam veoma mršave ruke, i niko ne izgleda strašno kada ima ovu glupu malu ruku."

 

 

Vergarina transformacija se nije svodila samo na izbor garderobe, već su joj tri sata nameštali frizuru i šminkali je. Sat i po su joj stavljali prostetiku na lice, a narednih sat i po su joj stavljali periku i nanosili šminku na njeno telo.

Trud se na kraju isplatio, jer joj je uloga u seriji ,,Grizelda" donela nominaciju na dodeli Emi nagrada 2024. za najbolju glavnu glumicu u ograničenoj ili antologijskoj seriji ili filmu što ju je učinilo drugom latinoameričkom glumicom ikada koja je dobila tu nominaciju. 

 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading