Sofija Vergara pokazala novog dečka i bacila žene u trans: Njen izabranik je oličenje pravog Apolona

Tatjana Badarević Vesti 25.07.2024 10:37 0

Sofiji Vergari omiljena destinacija je Italija gde se i uputila sa svojim novim dečkom, hirurgom, Džastinom Salimanom.

dečko

Printscreen/Instagram

 

Pre godinu dana slavna glumica Sofija Vergara (52) razvela se i otišla sa prijateljicom u Italiju. Bio je to težak period za nju, ona i Džo Manganđelo odlučili su se za razvod nakon sedam godina braka. Razne priče kolale su oko kraha njihovog braka, a među ostalim i ona da je Džo hteo još dece, a Vergara ne. 

Godinu dana nakon toga, lepa Kolumbijka ponovo se odlučila za letovanje u Italiji. Ovog puta, s drugim društvom. Glumica objavljuje puno fotografija s odmora, a na jednoj od njih našlo se i jedno poznato lice - njen dečko, hirurg Džastin Saliman, koji se odmarao na kauču na terasi. 

"Sofija, ovaj ti je puno bolji!"

Saliman je pozirao sa velikim osmehom na licu, a komentari ispod fotografije su se samo ređali.

dečko

Printscreen/Instagram

 

 

"Jako zgodan muškarac, Sofija!",  "Pametan, zaposlen, obrazovan, lista ide dalje...", "Ovo je puno elegantniji muškarac", pisali su joj u komentarima. A nisu ostali bez komplimenata ni za predivnu glumicu koja je pozirala u lepoj žutoj haljini i naglasila svoje obline. 

Vergara novog dečka dovela na rođendan Kim Kardašijan

Prvi put se o vezi između glumice i hirurga počelo šuškati krajem prošle godine kada su ih fotografi ulovili zajedno ispred jednog restorana na Beverli Hilsu u koji su stigli na rođendan Kim Kardašijan.

- Sve postane toliko preuveličano. Neke stvari se jednostavno ne interpretiraju kakve zapravo jesu. Život je težak, veze su teške, a i problemi - rekla je za People o stresu zbog veze pod "svetlima reflektora."

 

 

- Ali navikneš se. To dolazi sa slavom, tako da se ne mogu previše žaliti - dodala je. 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading