Ben Aflek uhvaćen sa drugom ženom: "Pao flert" nasred ulice, zbog ovog prizora Džej Lo će iskipeti od ljubomore

Tatjana Badarević Vesti 06.07.2024 11:17 0

Ben Aflek je uhvaćen kako na ulici razgovara sa drugom ženom što je dodatno raspirilo glasine o njegovom razvodu sa Dženifer Lopez.

Ben Aflek

Profimedia

 

Svi svetski mediji raspisali su se o tome da se razvode Dženifer Lopez i Ben Aflek. Glasine kolaju već neko vreme jer su nekoliko puta viđeni u javnosti kako se svađaju, a Ben redovno na svim fotografijama izgleda pomalo ljutito i potišteno.

Tako je bilo i ovog puta kada je uhvaćen na ulicama Brentvuda u Kalifornijij. Naime, Ben je viđen kako izlazi na ručak dan nakon što je praznik 4. jula proveo daleko od Dženifer Lopez.

Glumac je fotografisan dok je ulazio u restoran, odvojivši vreme za prijateljski razgovor s nepoznatom ženom. Ovo druženje dodatno je izazvalo nagađanja o njegovom raskidu veze sa Džej Lo od koje je bio razdvojen na Dan nezavisnosti.

Ben Aflek

Profimedia

 

 

Podsetimo, Ben i Dženifer bili su vereni pre više od 20 godina, a onda su u decembru 2022. potvrdili da su se verili nakon što su dve decenije bili razdvojeni. Oboje su s drugima dobili decu i izgradili porodicu, ali onda odlučili kako im je suđeno da budu zajedno.

dženifer lopez

Profimedia

 

 

U tih 18 godina dok su bili odvojeni Dženifer se udala za latino pevača Marka Entonija s kojim je ostala 10 godina i s kojim je dobila blizance Maksa i Emu. Ben je pak sreću pronašao s glumicom Dženifer Garner s kojom je u braku bio 12 godina i dobio troje dece: ćerku Vajolet i Serafinu Rouz, te sina Semjuela.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading